Ros Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 56 minutes ago, Mil@n said: A možda i bolje da to što pre "odradi", novinari da se ispucaju pa da nastavi (koliko toliko) normalno da se bavi sportom. Mada, verovatno će ga u bliskom barem periodu čekati rafalna paljba novinara gde god da ode, pa razlog manje da izbegava. on ce to odmah ignorisati i onda ga nece vise ni pitati. ume on to
Max Morlock Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 (edited) 1 hour ago, mlatko said: na jednom još klizavijem šesnaestercu Mislim da mu nije problem da odlluči da je jedino klizavo o čemu će da priča stanje trave u Wimbledonu ili podloge na nekom od betonskih turnira. Tennis questions please. Next? Edited March 9, 2022 by Max Morlock
mlatko Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Mislim da mu nije problem da odlluči da je jedino klizavo o čemu će da priča stanje trave u Wimbledonu ili podloge na nekom od betonskih turnira. Tennis questions please. Next?Isprovociraće ga(,) bojim se(,) to im je posao... Novak uostalom nije ni tako štur na rečima kao neki.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Max Morlock Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Pa onda nek priča šta mu se priča, ima fuck you money - može mu se
Arkadija Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Gde je uopšte Novak? Ovde u BG-u? Kada bi kao to trebalo da igra prvi meč? Ako mu i dozvole da uđe u Ameriku, to je 9 sati leta avionom, jeste da ide nekim luksuznim, ali časovne zone i sve to, znači pravo sa aerodroma na teren.
Ros Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 17 minutes ago, Arkadija said: Gde je uopšte Novak? Ovde u BG-u? Kada bi kao to trebalo da igra prvi meč? Ako mu i dozvole da uđe u Ameriku, to je 9 sati leta avionom, jeste da ide nekim luksuznim, ali časovne zone i sve to, znači pravo sa aerodroma na teren. valjda je u marbelji trenutno.
Tsai Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 joj bre ovo moze da bude novi cirkus u najavi. bolje da se fokusira na sljaku
Ros Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 7 minutes ago, Tsai said: joj bre ovo moze da bude novi cirkus u najavi. bolje da se fokusira na sljaku zasto bi bio cirkus? do pocetka IW verovatno nece dobiti dozvolu ulaska, ali do majamija mozda. senat (ili kongres) je izglasao izlazak iz vanrednog stanja zbog pandemije. sad treba jos da se to primeni. dobro je sto on cuti (i muti ) twitter rafarijanci su u krizi i neverici 1
Tsai Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 1 minute ago, Ros said: zasto bi bio cirkus? do pocetka IW verovatno nece dobiti dozvolu ulaska, ali do majamija mozda. senat (ili kongres) je izglasao izlazak iz vanrednog stanja zbog pandemije. sad treba jos da se to primeni. dobro je sto on cuti (i muti ) twitter rafarijanci su u krizi i neverici Ma znam al opet Ameri na granici imaju pravo da ga ne puste. Vec vidim novu frku
Ros Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 22 minutes ago, Tsai said: Ma znam al opet Ameri na granici imaju pravo da ga ne puste. Vec vidim novu frku stoji, ali sumnjam da ni oni upali u to sve ako bi dobio exemption. ako se uslov o vakcinisanosti ukine tek onda nema razloga za brljanje.
Recommended Posts