Arkadija Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 Rubljov više nego zasluženo osvaja Dubaji.
ducca Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Čisto da se konstatuje da je od danas Medved #1. Isti dan MOK predlaže sportskim savezima da suspenduju sve ruske sportiste:https://sports.yahoo.com/ioc-calls-ban-russians-world-162141894.htmlNešto ne verujem da će ATP poći tim putem, al sve je moguće ovih dana.
renne Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Just now, ducca said: Čisto da se konstatuje da je od danas Medved #1. Isti dan MOK predlaže sportskim savezima da suspenduju sve ruske sportiste: https://sports.yahoo.com/ioc-calls-ban-russians-world-162141894.html Nešto ne verujem da će ATP poći tim putem, al sve je moguće ovih dana. Konstatovali smo još u četvrtak i čestitali 1
Mil@n Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 (edited) Sve što renne ne potvrdi - kao da se nije desilo. Edited February 28, 2022 by Mil@n
Tsai Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 https://firstsportz.com/daniil-medvedev-and-andrey-rublev-likely-to-be-banned-after-ukraine-calls-for-blanket-ban-on-russian-tennis-players/
Milošica Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 A to sto su pozivali na prekid rata nista? 2
duda Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Ovo nikad nije bilo zbilja, da se pojedinačno kažnjavaju ljudi. Čak su i nama svojevremeno tvrdili da sankcije nisu usmerene na običan narod. Ovo je hipokrizija neviđenih razmera. 3
Ros Posted February 28, 2022 Posted February 28, 2022 Just now, dùda said: Ovo nikad nije bilo zbilja, da se pojedinačno kažnjavaju ljudi. Čak su i nama svojevremeno tvrdili da sankcije nisu usmerene na običan narod. Ovo je hipokrizija neviđenih razmera. ono sto mi mislimo da bi novak prezivljavao da su ga ostavili u australiji je mala maca za ono sto ce ruse docekati. sledeca dva turnira u usa... 1
Midžeta Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Posto sam se ionako registrovala zbog sportskog dela foruma, da zapocnem ovde 😁 Jel mogu zaista Rusima i Belorusima da zabrane da igraju ili ce im dopustiti bar da nastupaju bez obelezja ako dodje do toga? Posto sam videla da se nesto pominje to, ona Monfisova zena Ukrajinka kao nece da igra protiv Ruskinja i Beloruskinja itd
Midžeta Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 To sam videle vec, da su izbaceni klubovi iz takmicenja, nego sam pitala jer je ovo pojedinacni sport pa rekoh mozda ima neki workaround za njih Hvala na odgovoru
Ros Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 30 minutes ago, Midgeta said: To sam videle vec, da su izbaceni klubovi iz takmicenja, nego sam pitala jer je ovo pojedinacni sport pa rekoh mozda ima neki workaround za njih Hvala na odgovoru moze da bude bez zabrane, ali da ruski gradjani ne mogu u usa, npr...
Midžeta Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 3 minutes ago, Ros said: moze da bude bez zabrane, ali da ruski gradjani ne mogu u usa, npr... A joj, znaci moglo bi da im bude zeznuto bas.Steta
Recommended Posts