Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Što ne volim te igrače koji jednom u 5 godina "proigraju" na 3 turnira za redom i onda ispare. Ja sam živela u ubeđenju da Veseli više uošte ne igra tenis. 

Doduše, i Novak bi mogao da počne da ovo ozbiljno shvata.

Posted

evo i brejk

to je izgleda to

Danas ostaje bez prvog mesta

• +1 2
Posted

To se moralo jednom desiti. Šteta što je to baš zbog ovog dabra. 

Novax čak nije ni izgledao do danas da je zarđao. Sad već ozbiljno sumnjam da može u daljem delu sezone da nešto više učini po turnirima. Ipak  će mu faliti rutina igranja, ona sigurnost kada igra i pobeđuje. Sa biranjem turnira, tj.zemalja u koje meže da uđe, njegove šanse se rapidno smanjuju.

Posted

Pa i nije mu neki kambek...šuri ga debeli.

Sent

Posted

Sramim se priznati da nikada nisam gledao Veselog. Da li je uvek ovako lud ili ga samo danas ide ovo besomučno odapinjanje bombi u svim pravcima?

Posted

Ali neverovatno je da se svi napale baš protiv kljakavog

Posted
9 minutes ago, Redoran said:

Sramim se priznati da nikada nisam gledao Veselog. Da li je uvek ovako lud ili ga samo danas ide ovo besomučno odapinjanje bombi u svim pravcima?

Samo kad igra protiv kljakavog

Posted
13 minutes ago, Redoran said:

Ma kakvi, da igra ovako stalno, bi bi među prvih 5 na svetu. On ovako igra samo protiv ovog našeg i možda još 2 meča godišnje. Ne pamtim kada sam mu ime negde videla, a ne njegov meč.