Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

Što ne volim te igrače koji jednom u 5 godina "proigraju" na 3 turnira za redom i onda ispare. Ja sam živela u ubeđenju da Veseli više uošte ne igra tenis. 

Doduše, i Novak bi mogao da počne da ovo ozbiljno shvata.

evo i brejk

to je izgleda to

Danas ostaje bez prvog mesta

jebo te leb

ovaj mu kroz noge uzima poene

Opa, Veseli se i zabavlja :riba:

To se moralo jednom desiti. Šteta što je to baš zbog ovog dabra. 

Novax čak nije ni izgledao do danas da je zarđao. Sad već ozbiljno sumnjam da može u daljem delu sezone da nešto više učini po turnirima. Ipak  će mu faliti rutina igranja, ona sigurnost kada igra i pobeđuje. Sa biranjem turnira, tj.zemalja u koje meže da uđe, njegove šanse se rapidno smanjuju.

Pa i nije mu neki kambek...šuri ga debeli.

Sent

Da vidimo jel mu ostalo nešto od jaja

Kako mrzim ove smarače servere

Sramim se priznati da nikada nisam gledao Veselog. Da li je uvek ovako lud ili ga samo danas ide ovo besomučno odapinjanje bombi u svim pravcima?

Ali neverovatno je da se svi napale baš protiv kljakavog

9 minutes ago, Redoran said:

Sramim se priznati da nikada nisam gledao Veselog. Da li je uvek ovako lud ili ga samo danas ide ovo besomučno odapinjanje bombi u svim pravcima?

Samo kad igra protiv kljakavog

Gotovo je ovo

13 minutes ago, Redoran said:

Ma kakvi, da igra ovako stalno, bi bi među prvih 5 na svetu. On ovako igra samo protiv ovog našeg i možda još 2 meča godišnje. Ne pamtim kada sam mu ime negde videla, a ne njegov meč.

Jel realno da napravi duplu

Krelac

Čestitke Medvedevu na prvom mestu