Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Samo malo ispratiti masmedije i posmatrati svet iz vizure neĐokovića, i biće mnogo lakše :fantom:
Zwerew je lagano diskvalifikovan s turnira
zašto iz nenovax-ove vizure? opštepoznato je da su se sreli na terenima u minhenu 2001 kad je Zvečka imao 4 godine. Možda su i pili iz iste flaše... tad se i zarazio.

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

58 minutes ago, Filozof manijak said:

Samo malo ispratiti masmedije i posmatrati svet iz vizure neĐokovića, i biće mnogo lakše :fantom:

Zwerew je lagano diskvalifikovan s turnira

Kada kažem "momentalno", mislim na onu scenu gde direktor turnira na licu mesta izlazi na teren i koristi svoje diskreciono direktorsko pravo da diskvalifikuje počinioca. Ništa čekanje, ništa ostavljanje odluke za posle meča, odmah na terenu diskvalifikacija sa turnira. Naravno da je bio viđen za laganu diskvalifikaciju, radi se o tome da je ovaj mučeni sudija vapio za zaštitom od fizičkog nasilja dole na terenu i to bi trebalo da se reši istog trenutka. Diskreciono pravo i taj rad, kao što smo jednom prilikom mogli da vidimo.

16 minutes ago, Redoran said:

Kada kažem "momentalno", mislim na onu scenu gde direktor turnira na licu mesta izlazi na teren i koristi svoje diskreciono direktorsko pravo da diskvalifikuje počinioca. Ništa čekanje, ništa ostavljanje odluke za posle meča, odmah na terenu diskvalifikacija sa turnira. Naravno da je bio viđen za laganu diskvalifikaciju, radi se o tome da je ovaj mučeni sudija vapio za zaštitom od fizičkog nasilja dole na terenu i to bi trebalo da se reši istog trenutka. Diskreciono pravo i taj rad, kao što smo jednom prilikom mogli da vidimo.

Hteo bih dodati, posmatrati ovaj slučaj bez uvođenja Đokovića u priču (a šta ste vi njima radili) i biće mnogo lakše.

Nema ovo veze ni sa Australijom, ni sa vakcinama, ni sa rasizmom.

1 hour ago, Mos said:

Kad ovo vidis...mozda ipak malo jeste tukao tu devojku...

Da li je ovo kraj 1 ere?

Da je materijalni dokaz, nije... Ali svakako mu ne pomaže nimalo.

Za eru ne znam ali da se pojačano i konstantno raspada od samog početka ove godine, to je veoma vidljivo.

U drugim vestima, Monfils propušta sledeću rundu DC zbog malaksalosti izazvane busterom.