Lancia Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 1 minute ago, Ros said: cijeg dupeta? :archloch: Link to comment
Ros Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 1 minute ago, Lancia said: :archloch: pitanje je bas na mestu, sta se bunis, capron Link to comment
Arkadija Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Solidan meč, obzirom da nije igrao od novembra. Link to comment
W.F.C. Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Vidi se da mu je stalo, solidno odigrao, pali se masina. Ocekujem da ide do kraja. Gledao drugi set, ruski Eurosport, delovalo je da komentator navija za Noleta i da je malo janpi... Link to comment
Redoran Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Dobro je ovo, imajući u vidu tromesečnu pauzu i sve što se tokom iste izdešavalo. Ja na njegovom mestu verovatno ne bih uspeo jednu lopticu da ubacim unutar granica terena. Led je probijen, sad bi trebalo da krene još bolje. Link to comment
Grandilof Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Akapulko, 3 i 20 u sred noci, 28 stepeni i Zverev pika drugi set, gde je izgubio prvi protiv random Brooksby-ja. [emoji16]Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk Link to comment
renne Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Zverev se još uvek mlati Link to comment
Ras Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 ^Mlatkotm Da se zabeleži da je Lajović prošao mladog Kordu (Akapulko), a i Krajinović je u drugom kolu Dubaija. Alcaraz je nedavno osvojio Rio i tako postao najmlađi osvajač jednog ATP500 turnira. 1 Link to comment
Redoran Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 1 hour ago, Grandilof said: Akapulko, 3 i 20 u sred noci, 28 stepeni i Zverev pika drugi set, gde je izgubio prvi protiv random Brooksby-ja. Završili u 5 ujutro po lokalnom vremenu. Kompletnu ATP vrhušku treba sudski procesuirati za bilo šta što može da im se prikači. Ja ovako nešto u životu video nisam. Link to comment
Grandilof Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 1 minute ago, Redoran said: Završili u 5 ujutro po lokalnom vremenu. Kompletnu ATP vrhušku treba sudski procesuirati za bilo šta što može da im se prikači. Ja ovako nešto u životu video nisam. Bilo je, bilo. Baghdatis - Hewitt u pola 5 ujutru na Australian Openu... Link to comment
omiljeni Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Ljubičić i još neki Hrvat su osvojili bronzu na OI u duos (u Atini, ako se ne varam) u 4-5 sati ujutro Link to comment
Tsai Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 28 minutes ago, Redoran said: Završili u 5 ujutro po lokalnom vremenu. Kompletnu ATP vrhušku treba sudski procesuirati za bilo šta što može da im se prikači. Ja ovako nešto u životu video nisam. Bilo je na USO guslanja do 3 ujutru nekoliko puta Link to comment
Tsai Posted February 22, 2022 Share Posted February 22, 2022 Karatsev ispao odmah, gubi 500 bodova, ljosnuce zestoko Link to comment
Recommended Posts