Jump to content

Tenis - opšta tema za sve sezone

Featured Replies

5 hours ago, Tsai said:

:lolol:

Sve ce se doznati

Pa neće, nego će da ode pod tepih. Ljudi će verovati u bajku o 99/100 vakcinisanih.

Eno ga mukica, objasnio je već na Instagramu. Prvu dozu je primio u Londonu a drugu pukom igrom slučaja baš u španskoj bolnici koja je izdala 1600 lažnih potvrda o vakcinaciji. Njegovo ime se pominje samo zato jer je on tamo bio običan pacijent.

Misliš da će da se nađe neki prilježni novinar da malo pročešlja dokumentaciju i iskopa šta se može iskopati? Neki Šuvakov da napravi dijagram potvrđenih vakcina i stavi njegovu vakcinu na taj dijagram? Naći će se, ali zamalo. Priča o lažnim mađarskim potvrdama bukvalno nije uspela da se probije izvan okvira mađarskih medija i zaboravljena je posle dva dana. Ovo je stiglo u Le Figaro pa će poživeti 4-5 dana i onda teraj dalje.

Ovogodišnji AO je posle svog onog "rules are rules" palamuđenja primio igrače sa lažnim potvrdama o vakcinaciji i još ih puštao da se netestirani zaražavaju i onda tako zaraženi izlaze na teren. Pegla mi se baca od tog turnira i onih što ga organizuju. Ako u svetskom tenisu trenutno postoji neka sramota, to je činjenica da Australija ima privilegiju da hostuje slem.

Ode cipiripi

8 minutes ago, renne said:

Ode cipiripi

Jebo Cipija, kad igra kljakavi?

u ponedeonik

Polufinala u Dohi, posebno RBA-Hačanov:

Na 3:00 RBA supruga sa detetom.

ako su ovi normalni

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Au, genijalna ideja da ga tu nataknu, briljantno zaista

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

museti

kachanov

cilic/agut

kanadjan

rubljev/siner/hurkac

Osvaja nikad lakse

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

Samo se nadam da necu morati da gledam mrcvarenje sa Bautistom.

Jedva cekam da ga vidim na terenu. 

Igra protiv Rinderknechta i ne verujem da će imati lak posao. Prošle godine ga je Francuz pobedio u Gstadtu

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk