Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

:cry:

Hvala mu na USO 2009, nestvaran turnir je odigrao

Jedini igrac uz Djokovica koji je dobio Fedala zaredom na istom slemu

Edited by Tsai
  • +1 2

Auh. Mislio sam da će probati da izgura još ovu godinu, ali očigledno nije u stanju. Veliki potencijal je imao, srećom taj jedan slem ima, pa se ne može reći da mu je karijera tragedija.

2013. sam bio u Parizu pa otisao da vidim RG kompleks (nekih mesec dana pred turnir). Prijavim se za obilazak Šatrijea kad u grupi samo ja i četvoro Argentinaca. Naravno, čim je krenulo Srbija-Argentina jasno je bilo ko da ko za koga navija. Ekipa gotivci ali smo malo jinxovali jedni druge. Oni su predvidjali da će Delpo da vaskrsne, a ja da će Novak da počisti celu sezonu. U naredna dva turnira prvo smo mi prošli kroz traumu pa onda oni. Prvo ono ludo polufinale RG i Novakovo pecanje na mreži, a onda potcenjeno i neverovatno kvalitetno polufinale W Djokovic - Del Potro koje je otišlo u 5 setova i vrlo verovatno pomoglo Mareju da uzme titulu. Par puta sam tokom tog meča pomislio na ekipu sa Šatrijea i kako me sigurno hejtuju svom silom :lolol:

Tri godine kasnije na OI Delpo mu je vratio za sve i apsolutno zasluženo pobedio, nažalost nije otišao do samog kraja jer je opet u ludom meču u finalu dobio Marej u 5

Edited by Tsai
  • +1 5