mlatko Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Filip je dobar radnik, savestan i pedantan ali nije šampion Izgubio prviInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Link to comment
Arkadija Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Brejk i u drugom setu za Bublika, ništa tu Fićko ne može. 1 Link to comment
Ras Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 1 hour ago, Milošica said: Krajinovic u 3 sa Bublikom u polufinalu Monpeljea. Navijajmo za Filipa, u finalu bi verovatno isao na Zvereva. Biće u 2. 1 Link to comment
Popular Post Ros Posted February 5, 2022 Popular Post Share Posted February 5, 2022 10 Link to comment
Tsai Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Hvala mu na USO 2009, nestvaran turnir je odigrao Jedini igrac uz Djokovica koji je dobio Fedala zaredom na istom slemu Edited February 5, 2022 by Tsai 2 Link to comment
Zli Gli Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Otprilike Grent Hil/Peni Hardavej tenisa, tuga. Sent from my M2012K11G using Tapatalk 3 Link to comment
Tsai Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) Edited February 5, 2022 by Tsai 1 Link to comment
keitel Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Auh. Mislio sam da će probati da izgura još ovu godinu, ali očigledno nije u stanju. Veliki potencijal je imao, srećom taj jedan slem ima, pa se ne može reći da mu je karijera tragedija. Link to comment
Tsai Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 (edited) 2013. sam bio u Parizu pa otisao da vidim RG kompleks (nekih mesec dana pred turnir). Prijavim se za obilazak Šatrijea kad u grupi samo ja i četvoro Argentinaca. Naravno, čim je krenulo Srbija-Argentina jasno je bilo ko da ko za koga navija. Ekipa gotivci ali smo malo jinxovali jedni druge. Oni su predvidjali da će Delpo da vaskrsne, a ja da će Novak da počisti celu sezonu. U naredna dva turnira prvo smo mi prošli kroz traumu pa onda oni. Prvo ono ludo polufinale RG i Novakovo pecanje na mreži, a onda potcenjeno i neverovatno kvalitetno polufinale W Djokovic - Del Potro koje je otišlo u 5 setova i vrlo verovatno pomoglo Mareju da uzme titulu. Par puta sam tokom tog meča pomislio na ekipu sa Šatrijea i kako me sigurno hejtuju svom silom Tri godine kasnije na OI Delpo mu je vratio za sve i apsolutno zasluženo pobedio, nažalost nije otišao do samog kraja jer je opet u ludom meču u finalu dobio Marej u 5 Edited February 5, 2022 by Tsai 5 Link to comment
LaLinea Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Delpo je sjajan teniser. Ni za koga mi nije toliko zao sto je zbog povreda bio sprecen da taj raskosni talenat iskoristi do maksimuma. 5 Link to comment
Redoran Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Ja ne želim ovo da prihvatim i nadam se da će odigrati sjajan turnir bez ikakvih problema, i da će ga to motivisati da izgura još jednu godinu. 4 Link to comment
Zli Gli Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 Neka igra jos godinama pa makar ispadao u drugom kolu redovno, strasno koliko je kul likSent from my M2012K11G using Tapatalk 1 Link to comment
Lancia Posted February 6, 2022 Share Posted February 6, 2022 U kakvom svetu zivimo, zaista mi je muka da otvorim bilo koju vest, imbecilan komentar, trebalo bi ga zatuci lopatom. 1 Link to comment
Recommended Posts