keitel Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Zanimljive su izjave posle meča, Zverev je bukvalno izjavio da se nada da će napraviti izuzetak i dozvoliti mu da se takmiči.
Amos Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 14 minutes ago, keitel said: Zanimljive su izjave posle meča, Zverev je bukvalno izjavio da se nada da će napraviti izuzetak i dozvoliti mu da se takmiči. Obzirom da single handedly gura Zverevu karijeru ove godine logicno je da mu se nada i na AO.
keitel Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Just now, Mos said: Obzirom da single handedly gura Zverevu karijeru ove godine logicno je da mu se nada i na AO. Ma dobro, to je diplomatska izjava. Ali iz konteksta se može izvući da oni znaju da se neće vakcinisati.
Redoran Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 10 minutes ago, Have_Fun said: Nek' se vakciniše pa neka se takmiči Ja koliko vidim, čovek se uredno takmiči i za sada mu organizatori nigde nisu lupili rampu. Za AO možemo makar da sačekamo i vidimo konačan rasplet pre nego što mu presudimo u ime naroda.
Have_Fun Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Hmmm. Nadam se da će mu biti lupljena. Na korona topicu o vakcinaciji i sličnim temama, nema se empatije za ljude koji umru nevakcinisani, baca se drvlje i kamenje na antivaxere, priželjkuju im se razni scenariji, i njima i njihovim bližnjim i slično, a ovde ćemo Novaxa da milujemo, pazimo i mazimo. Neka se tera u 3 pm sa ovim toksičnim stavom. Samo daje vetar u leđa kretenima koji upiru prstom i - "eto, svetski br1, GOAT, čovek koji oko sebe ima najbolje doktore na svetu, ne vakciniše se, zna šta radi pa neću ni ja!" 1000x sam Novaka branio u raspravama koje ponekad imam s društvom, širem i užem zbog kojekakvih njegovih ispada i izjava, ali što se ovog tiče... začinim mu kafu! 5
Redoran Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Imaj u vidu jednu stvar: "Vakciniši se ili nema igračke" je veoma svež pristup kod nadležnih, bukvalno je u poslednjih par meseci to krenulo da se ozbiljno kotrlja, i tek će da se kotrlja. Sportisti će vremenom to da prihvate kao i svi ostali.
Have_Fun Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 (edited) Svež ili ne, Novak odavno serenda oko svega ovoga s vakcinom što daje vetar u leđa antivax pokretu. Jako mi ide na polni organ zbog toga. A kao što rekoh, ako optužujemo druge na severnijem topicu gde se neki čak i naslađuju kad se nevakcinisani razbole, onda može i on da dobije par redova na PPPu gde će mu se neko olakšati u kafu. Edited November 21, 2021 by Have_Fun
Zli Gli Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Bezveze je to antivakser jer je izjavio davno da ceka da se vakcine pokazu 100% proverenim ili kako vec bese, nesto tipa da mu je to prebrzo sklepano... I nemojte pocinjati kako je proslo vec x vremena, kako je provereno 300%, svi pametni znaju a eto on jede govna i time navlaci svoje fanove da se ne vakcinisu... Malo se preteruje s tim da fanovi slepo prate selebritije u svemu, naravno da ima lozaca debila bez mozga ali generalno je slucaj da nekog samo gotivis iz nekog razloga, ja bi eventualno voleo da zaradjujem kao Djokovic i to je to, mada mi nesto ne ide u ovom zivotu jbg. Neka se uvede obavezna vakcinacija u blizoj buducnosti i cao zdravo, do tad je drama zagarantovana. Smara ovo kukanje o vakcinaciji na svim mogucim temama, ovde valjda treba da se pise pre svega o tenisu. Sent from my M2012K11G using Tapatalk
Have_Fun Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Kao slavna i uticajna ličnost, sportski rezultati i ponašanje koje i te kako prate fanovi, idu zajedno ruku pod ruku. I drugi sportisti su bili komentarisani i na terenu i van njega, pa nema razloga Novak da bude izuzetak. Ipak, možete moje komentare prebaciti na drugi topic ako ovde smetaju. p.s. na Kovid topicu, kao antivaxeri, nazivani su ljudi koji su rekli da čekaju vakcine da budu još proverene.. pa što Novaka da ne nazivamo istim imenom? Dvostruki aršini na forumu
W.F.C. Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Ma dobro bre daj da pisemo normalno, tenis 2021. 1
Mil@n Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Zamisli da si antivakser i jako si protiv vakcina (na stranu u ovom momentu koliko je to neispravan stav) ali si pristao da se rokneš da bi igrao, zaradio, i prehranio se, a onda čuješ da ovaj nije morao jer je jbg no. 1. Diskriminacija kao takva, no nema šanse to da se desi, nije ovo stvar oko koje treba praviti izuzetke. Doslednost u primeni tog pravila je jedna od malo stvari koja će učiniti da tim igračima koji ne žele da prime vakcinu to ipak urade. Izuzeci bi samo doprineli daljem buntu kod igrača. 2
Lancia Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 Svetski problem broj jedan, da li ce se teniski igraci a pogotovo Djole vakcinisati ili ne 1
Have_Fun Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 6 minutes ago, Lancia said: Svetski problem broj jedan, da li ce se teniski igraci a pogotovo Djole vakcinisati ili ne Pa nije Ali dosta pomaže problemu I on i slični njemu Nije mi ništa drugačiji od ostalih koji se pojavljuju na TVu i serendaju da je vakcinacija nepotrebna a koji se pljuju na Korona temama na ovom istom forumu
Lancia Posted November 21, 2021 Posted November 21, 2021 4 minutes ago, Have_Fun said: Pa nije Ali dosta pomaže problemu I on i slični njemu Nije mi ništa drugačiji od ostalih koji se pojavljuju na TVu i serendaju da je vakcinacija nepotrebna a koji se pljuju na Korona temama na ovom istom forumu Brt, bio sam u Bgd, retko koga sam video sam jebenom maskom cak i prevozu na 40º, tri aviona sam promenio, samo je u srpskom bio problem nosenja maske, 50-60 ljudi umiru svaki dan a vakcine su ko na svedskom stolu...ako od Djokovica, koji veci deo zivota zivi luksuzno i izolovano os ostatka sveta, zavisi nesto, onda bolje da gasimo svetlo. Tako je bilo i za njegovo (ne)izjasnjavanje povodom protesta u Srbiji. 4
Recommended Posts