Jeremija Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 34 minutes ago, 189- said: peng shuai, bivsa broj 1 u dublu, nestala nakon sto je optuzila nekog kineskog zvanicnika za seksualno zlostavljanje... Užas, samo ću reći ovo (da se ne bi previše udaljavali od teme), čini mi se da se polako (ali sigurno) čitav svet vraća u feudalizam, samo nam još niko nije rekao... 2
Moonwalker Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 On 12.11.2021. at 15:52, renne said: Lepi Rusi, polu Rus i Italijan. Ovog Rubljova trebalo da preobuje pantalone. Medvedev, konacno jedan inteligentan zajebant. @dùda Kaze moja mama unuci (neko isforsirano cmizdrenje palo). "Nemoj da budes bakin Cicipas". @Milošica Najbolje obucen Cici 1 2
duda Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 15 minutes ago, Moonwalker said: @dùda Kaze moja mama unuci (neko isforsirano cmizdrenje palo). "Nemoj da budes bakin Cicipas". @Milošica mama ti je carica 1
Jeremija Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Delovalo je kao neka stomačna povreda, tačno šta, nisu rekli, a možda i ne znaju...
renne Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Nije izgleda, nego je sigurno Zravoooo dedaaaa, ma zdravooo
Lancia Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Odvratni ste sta fali da se deda vrati, bolje nek sam urusava svoju statistiku, nego da je Djole stize. Samo je Rafa nazovi problem, taj se uvek vraca pun snage.
Takeshi Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 (edited) nadal je onim kao šaljivim pozivom na dubl, otprilike najavio kako ce federer nastaviti karijeru - egzibicioni turniri za masne pare po bogatim pustinjama. Edited November 15, 2021 by Takeshi
Recommended Posts