Jump to content
IGNORED

Tenis - opšta tema za sve sezone

Jumanji

Recommended Posts

Posted

Hurkače Vučiću. Isto mu stoji.

Cici najbolje obučen.

• Haha 1
Posted

Jbt, Novak uopšte nije nizak čovek, a gle ga kako izgleda kao patuljak među ovim džinovima.

• +1 2
Posted (edited)

On to iz pozadine otima pehar Međedu.

Edited by Ras
Posted
33 minutes ago, Arkadija said:

Jbt, Novak uopšte nije nizak čovek, a gle ga kako izgleda kao patuljak među ovim džinovima.

Da, ali za tenis ima idealnu visinu, tu se istorijski negde izmedju 185 i 188 pokazalo najoptimalnije.

Posted
1 hour ago, Jeremija said:

Da, ali za tenis ima idealnu visinu, tu se istorijski negde izmedju 185 i 188 pokazalo najoptimalnije.

Potpuno se slažem. Samo sam komentarisala koliko su viši teniseri jednu generaciju dalje.

Posted
Just now, Arkadija said:

Potpuno se slažem. Samo sam komentarisala koliko su viši teniseri jednu generaciju dalje.

I ja se slažem, ali, samo da znaš ima tu svašta, lično sam trenirao sa jednim koji nije baš uspeo, ali je bio blizu, otac i majka su jako niski, a on je preko 190. Naravno da je HGH bio u pitanju, sad ne pratim više scenu i nisam u toku, ali moguće da je i to jedan od razloga...

• +1 1
Posted

Jebote, ovaj Beretini na terenu faca, smeker ljudina, a ovde na ove dve slike onaj pravi zabarski svileni fensi pesovan. Stvarno su uz Spance/Portugalce i Francuze najgori cigani od sve dece, mrtva trka.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

• +1 1
  • -1 1
Posted

Uh šta si reko, sad će da ti napakuju ban

Posted
42 minutes ago, napadaj said:

Uh šta si reko, sad će da ti napakuju ban

Za Zlija su svi gejevi i sisice, osim Fedje.

Posted
8 hours ago, Lancia said:

FEALlpzVUAUS1X9?format=jpg&name=large

na jakni je replika cuvene fotke Rene Lakosta sa finala Vimbldona 1928.

3e846b33128c5fe1d40e927311fec532.jpg

• +1 6
Posted
6 hours ago, Zli Gli said:

Jebote, ovaj Beretini na terenu faca, smeker ljudina, a ovde na ove dve slike onaj pravi zabarski svileni fensi pesovan. Stvarno su uz Spance/Portugalce i Francuze najgori cigani od sve dece, mrtva trka.

Vakcinisi se :fantom:

Posted

Ja se izvinjavam sto mi je generalno gotivniji Novakov lezerni seljacki stil nego ovo zabarsko picanjenje, jbg. Inace mi je Beretini mozda i omiljeni igrac otkako se pojavio ali ne kapiram tu visoku modu nikako, dete iz malog mesta, prastajte.

Posted
Za Zlija su svi gejevi i sisice, osim Fedje.
Ovo mi promaklo, koji bre Federer, pa on je ultimativni saban i lazni gospodin