Ros Posted November 11, 2021 Posted November 11, 2021 4 minutes ago, Filozof manijak said: Ako osvoji i ovaj završni masters, hoće i to biti rekord? izjednacen sa dedom 1
Arkadija Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Ja sam očekivala Sinera na turniru , a ne Ruda, ali dobro. Bolje on i Rubljov koji je totalno pao sa formom na kraju sezone. Doduše, ništa bolji nije ni Cicipas. Tako, da što je do žreba, to je urađeno, sve ostalo je do Novaka. 1
mlatko Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Ja sam očekivala Sinera na turniru , a ne Ruda, ali dobro. Bolje on i Rubljov koji je totalno pao sa formom na kraju sezone. Doduše, ništa bolji nije ni Cicipas. Tako, da što je do žreba, to je urađeno, sve ostalo je do Novaka.Meni je Hurkacz bio do kraja sumnjiv ali u Parizu je pokazao da je zaslužio. Ruud je pametno iskoristio OI činim se da uzne par sitnih turnira a Sinner je zakazao prvo protiv Tiafoa u Beču a onda i Alkaraza u Parizu. Nema dečko (još) plan za plan B kad ga forsiraju, ali svakako dobra sezona za njega.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
nahbar Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Odlican zreb. Da vidimo ko ce biti drugi u onoj grupi
Ros Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Just now, renne said: Prvo protiv Ruda u ponedeljak u 2. opet cu morati home office uzeti
bags Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 Prelaka grupa i nije plus. Posle grupe morace pobediti i Zvereva i Medu tj nece imati pravo na kiks.
1n54jd3r Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 45 minutes ago, bags said: Prelaka grupa i nije plus. Posle grupe morace pobediti i Zvereva i Medu tj nece imati pravo na kiks. Ima prava na kiks. Ne mora da osvoji 2
bags Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 3 minutes ago, 1n54jd3r said: Ima prava na kiks. Ne mora da osvoji Mora ako hoce da izbrise sve Fedexove rekorde a cini mi se da mu je to cilj ...
Tsai Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 da mi neko pokaze ovu fotku a da ne znam ko su ljudi, prepoznao bih italijana u 100 od 100 pokusaja 5 4
Milošica Posted November 12, 2021 Posted November 12, 2021 1 minute ago, Mos said: Čiko i dečica Kako jadno izgleda.
Recommended Posts