November 7, 20213 yr Počeo Medvedev da pravi mnogo (ne)iznudjenih grešaka, mislim da je ovo gotovo. Edited November 7, 20213 yr by Jeremija
November 7, 20213 yr Prvi put gledam Njoloa (i tenis uopšte) od onog meča koji nećemo pominjati, i ne mogu da vjerujem što sve vraća Medo... zarez, ali - Njolo hebe kevu koviljku kako igra danas ... što samo potvrđuje da je u meču koji nećemo pominjati ipak pobijedio sam sebe
November 7, 20213 yr Meda je upao u ono svoje kada stihijski igra, pa šta ubode. Novak još samo jedan gem do titule.
November 7, 20213 yr Bukvalno preslikan rezultat sa US opena da je poveo 3:0 u drugom setu. 4.set bi bio 6:1
November 7, 20213 yr Just now, Tsai said: Bukvalno preslikan rezultat sa US opena da je poveo 3:0 u drugom setu. 4.set bi bio 6:1 Eh da je Srkijev spermatozoid promašio... Spoiler
November 7, 20213 yr Prvi put gledam Njoloa (i tenis uopšte) od onog meča koji nećemo pominjati, i ne mogu da vjerujem što sve vraća Medo... zarez, ali - Njolo hebe kevu koviljku kako igra danas ... što samo potvrđuje da je u meču koji nećemo pominjati ipak pobijedio sam sebe Reče on to u intervjuu od pre dva dana