November 6, 20213 yr medvedev sutra lagano protiv đokovica. potajno se nadam da će novak pokušati da mu vrati za traumu sa us opena.
November 6, 20213 yr Izgleda da Đoković-Medvedev postaje novo veliko rivalstvo. Da ne kažem poslednje veliko rivalstvo Hajde pa bar 30 mečeva da odigraju Edited November 6, 20213 yr by Milošica
November 6, 20213 yr 45 minutes ago, Milošica said: Izgleda da Đoković-Medvedev postaje novo veliko rivalstvo. Da ne kažem poslednje veliko rivalstvo Vidim da potcenjuješ eru Zvereva, nije ti to pametno.
November 6, 20213 yr Ma gotivim ja Sašu(ili sam bar do skoro, ako se taj incident dogodio), ali trenutno mi ovo između Mede i Novaka upada u oči i verujem da se neće ove godine završiti. A navijam svakako za to da Zverev bude egal sa Medom u budućnosti. Poenta posta je bila šala(ili ne? ) da će Novak još dugo trajati. Edited November 6, 20213 yr by Milošica
November 6, 20213 yr Era Zvereva će se pamtiti po tome što će ga naizmenično otresati Nole i Meda u GS finalimaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk