Filozof manijak Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 to nije od godži bobica i supice od kostiju nastalo, sigurno.
Ras Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Novak je imao stomačić i na USO, a ne mogu da se setim da li i na nekim turnirima pre USO.
mlatko Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 to nije od godži bobica i supice od kostiju nastalo, sigurno.Zašto misliš da je pobegao preko gora i dolina u Bosnu od Jelene?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Filozof manijak Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 zato što je pročitao pripovetku Jelena, žena koje nema. A svi znamo ko je to napisao. I svi znamo da je Ivo izBosne. Pametnome dosta!
Ros Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 jadan rubljov. on je jedan od mnogih koji mole boga da ne upadnu u novakov deo zreba. doduse, ne iz istog razloga kao ostali
mlatko Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Popyrin kao LL u 1/8f posle fortfejta Harisa sad mu predaje i Cici zbog problema sa laktom. Otvara se žreb Hurkaczu SrećkovićuInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jeremija Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 Dobar je mali Alcatraz, biće od njega nešto...
Lancia Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 3 hours ago, Jeremija said: Dobar je mali Alcatraz, biće od njega nešto... Sa frizurom ala Nole osudjen je na uspeh.
Jeremija Posted November 3, 2021 Posted November 3, 2021 7 minutes ago, Lancia said: Sa frizurom ala Nole osudjen je na uspeh. Dobro, treba imati i kosu za to, mislim da retko ko ima. Prebacujem se na fudbal, ne može Lajović protic Vune nikako...
Recommended Posts