Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

[Direktor Kancelarije za IT] Mihailo Jovanović ističe da postoje lokalne samouprave gde je više od 60 odsto građana primilo vakcinu - Preševo, Medveđa, Niš, Priboj, Kladovo, Bosilegrad, Mali Zvornik, Užice, Beograd.

Na dnu lestvice, sa manje od 30 odsto vakcinisanih, su Mionica, Lajkovac i Tutin.

https://www.rts.rs/page/stories/sr/Коронавирус/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4579897/vakcinisani-digitalni-zeleni-sertifikat-evropa-putovanje.html

• Author

Hm  skoro sve opstine su pogranicne, bosilegrad bugarska, presevo i medvedja makedonija kosovo  priboj mali zvornik bosna kladovo rumunija

Juče dobio treći Fajzer, kao i kod dve prethodne doze samo bol u ruci...  Žena kod prve dve doze imala manju temperaturu koja je trajala do sledećeg dana, sad ništa...

Da li je pametno da napravim neku dužu turu biciklom danas ili da sačekam još dan, dva? Ima li nekih saveta za fizičku aktivnost nakon vakcine?

25 minutes ago, Tsai said:

presevo i medvedja makedonija kosovo

Na koliki % vakcinisanih komsijatm se tipuje u ovim opstinama? :sleep:

30 minutes ago, Velocipede said:

Juče dobio treći Fajzer, kao i kod dve prethodne doze samo bol u ruci...  Žena kod prve dve doze imala manju temperaturu koja je trajala do sledećeg dana, sad ništa...

Da li je pametno da napravim neku dužu turu biciklom danas ili da sačekam još dan, dva? Ima li nekih saveta za fizičku aktivnost nakon vakcine?

samo sex :D

za biciklo jbg sacekaj par dana. kolko se secam, bili su tako neki saveti

46 minutes ago, Velocipede said:

Ako je tebi dobro a jeste, cemu ustezanje od pedaliranja? 

15 km vozio, dosta za prvi dan posle vakcine :)

15 km vozio, dosta za prvi dan posle vakcine [emoji4]
Opušteno za biciklo. Ja otišao i vratio se sa vakcinacije biciklom. Manje više 12 km. Pitao jel ok, rekli samo da ne preterujem dan dva. Preterujem tipa, forsiram biciklo kao da treniram za tur de frans.

zakazao buster za subotu, taman mi dan ranije istice sest meseci. cekao da me zovnu. juce dobio poruku da rezervisem i rezervisao.

ovde za buster daju fajzera i modernu pa sta koga zapadne. nema biranja, kao i do sad.

prve dve bile fajzer. od nuspojava bolela ruka par dana, nista strasno. sad cemo videti.

Moderna, prva ili treća doza u NSu, na punktu na Naselju, potreban je upis na spisak, pa pozivaju.

Tamo konstanta gužva, dolaze ljudi ceo dan. Sinoć u Promenadi se čekalo sat i po, ispred punkta.

Mogli bi da otvore još koji punkt u N. Sadu, kad je već poraslo interesovanje za vakcinaciju

Ima li Moderne po DZ u BG-u?

Sad bio u Ušću i nemaju Modernu, kažu misle da je samo Sajam ali nisu sigurni za DZ. Ako neko sazna nek javi

26 minutes ago, Filozof manijak said:

Mogli bi da otvore još koji punkt u N. Sadu, kad je već poraslo interesovanje za vakcinaciju

Jesu, u Vršačkoj.