Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 7. 11. 2021. at 10:28, James Marshall said:
Sledeći korak - da idu na test, utvrde nivo antitijela, i ako ih imaju, da tuže doktore za prevaru i traže povrat novca. 
Can they sue the doctors? Yes, if they admit they bribed them with the aim of a fake vaccination certificate.

Therefore such a legal action is hardly possible.

... Shiit has hit the fan

On 7. 11. 2021. at 10:28, James Marshall said:

Sledeći korak - da idu na test, utvrde nivo antitijela, i ako ih imaju, da tuže doktore za prevaru i traže povrat novca. 

Mogu da traže ali samo alternativnim metodama. I jedni i drugi počinili su krivično delo. Po našem zakonu lekar bi gore prošao (do 5 godina), ponuđač do 3.

On 7. 11. 2021. at 10:38, Valkyrie said:

To sa krvnim grupama je bila priča neka na samom početku pandemije, išlo se tragom učestalosti sklonosti ka trombozama i stvaranju ugrušaka u odnosu na krvnu grupu. Brzo se odustalo jer to nisu povezane stvari. 

Cekaj samo da se neko doseti, mada me cudi da jos nije, gena, haplotipova :isuse: poveze to sa Evropom kao najpogodjenijom, pocne da trazi (i nalazi) korelacijetm, priseti se izbeglica kao kineskih virus-kurira, ma bice tu svega, ovo je samo zalet....

Je li nam ova pandemija toliko spržila čula za sarkazam i zajebanciju

predsednik kao i ja, penzionerski tri kineza.

Najbolji prodavci i marketari svojim primjerom pokazuju kvalitet svog proizvoda (ili bar onog kog najviše imaju na lageru)

Još traju debate nakon što je zvezda Bajerna Jošua Kimih rekao kako nije vakcinisan i da se premišlja posebno jer nema studija o mogućim dugoročnim posledicama cepljenja. Na fudbalera se sručila lavina ogorčenja, ali i mnogo podrške jer je postavio pitanje koje muči mnoge Nemce. Svaki četvrti građanin još nije primio vakcinu protiv korone.

Zaključak: Vodeći imunolozi u Nemačkoj uglavnom isključuju mogućnost oboljevanja godinama nakon cepljenja protiv kovida. Telo reaguje na vakcinu odmah ili nekoliko sedmica kasnije – i tada može razviti reakcije ili eventualno neželjene posledice.

Prema mišljenju imunologa s kojima smo razgovarali, dugoročne neželjene pojave, koje, kako strahuju skeptici, nastupaju godinama nakon prvog cepljenja, nisu moguće, a nisu poznate ni kod drugih vakcina. Budući da telo brzo razgrađuje cepivo, ono ne može izazvati nikakve naknadne reakcije.

https://www.dw.com/sr/naučnici-kažu-da-su-dugoročne-nuspojave-vakcina-nemoguće/a-59741795

On 6. 11. 2021. at 22:27, gospa buba said:

onda nishta :lolol:

bukvalno odustao od danas zbog ovoga

sutra dakle

On 7. 11. 2021. at 7:29, Milosh76 said:
Sta da se radi, na srecu to kod mene traje dan do dan i po. Kazu da to ima veze i sa krvnom grupom.

Dva uzastopna merenja oko pola 5, posle nocnog preznojavanja, 36.5 i ujutro pre 8 36.3

Sto verovatno znaci da je ok.
Merio malopre 37.5, popio panadol. Videcemo sta ce biti.

Cekajte, ovo za krvne grupe, nevezano za koronu: ako je dete 0- (ja), da li to znaci da neko od roditelja isto mora biti 0? Tata je bio rh- (ne znam tacno koji b- ab-...). Mama je ranije govorila da je 0+ ali sad kaze da se ne seca. Ako se neko razume u ovo..

Moze dete biti 0 krvna grupa a da niko od roditelje nije 0 (A+A, A+B, B+B). Ne moze AB roditelj imati dete 0 krvne grupe. 

On 7. 11. 2021. at 16:28, Milosh76 said:
  On 7. 11. 2021. at 7:29, Milosh76 said:
Sta da se radi, na srecu to kod mene traje dan do dan i po. Kazu da to ima veze i sa krvnom grupom.

Dva uzastopna merenja oko pola 5, posle nocnog preznojavanja, 36.5 i ujutro pre 8 36.3

Sto verovatno znaci da je ok.

Merio malopre 37.5, popio panadol. Videcemo sta ce biti.

referisi :huh:

Jutros 36.6, otisao na posao, nemam toplomer, osecam se normalno. Ne boli me glava, ne osecam ni hladnocu ni vrucinu... deluje kao da je sve ok.

Fajzerovo sam svoje tijelo, kada krece busterovanje? Dan, dva, deset?

Sa izdajnicima :zeka:više ne razgovaram :fantom:

Background Picker
Customize Layout