Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jos jedno pitanje oko bustera,

Da li se neko busterovao van teritorija Srbije? Kako se to onda unosi u green pass?

Meni sledece nedelje prolazi 6 meseci od 2. doze fajzera, ali necu biti u Srbiji pre januara.. mozda bih pokusao u PL da se vakcinisem 3. put, ali su Poljaci cirkus i vec vidim sebe kako pizdim objasnjavajuci im da sam vec 2x vakcinisan i da od njih zelim samo 3. dozu i da mi to zavedu nekako..

Pa me zanima da li je neko imao slicna iskustva ili da ipak cekam do januara, pa kuci to da obavim lagano.. valjda me nece nesto uhvatiti do tada (pu pu pu..)

18 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ako ste mislili sutra do sajma po vakcinu, biće i AV...

Ide po treću dozu ili samo u vizitu?

2 minutes ago, Have_Fun said:

Jos jedno pitanje oko bustera,

Da li se neko busterovao van teritorija Srbije? Kako se to onda unosi u green pass?

Meni sledece nedelje prolazi 6 meseci od 2. doze fajzera, ali necu biti u Srbiji pre januara.. mozda bih pokusao u PL da se vakcinisem 3. put, ali su Poljaci cirkus i vec vidim sebe kako pizdim objasnjavajuci im da sam vec 2x vakcinisan i da od njih zelim samo 3. dozu i da mi to zavedu nekako..

Pa me zanima da li je neko imao slicna iskustva ili da ipak cekam do januara, pa kuci to da obavim lagano.. valjda me nece nesto uhvatiti do tada (pu pu pu..)

i ja imam isto pitanje pošto ću verovatno treću primiti u BiH

Ide po treću dozu ili samo u vizitu?
Treću, sa sve celim cirkusom

... Shiit has hit the fan

Moraš to da rešavaš jbga, mnogo je to...

Isto kao posle prve i druge doze. Ako se istorija ponovi, sutra cu biti kao nov.
Isto kao posle prve i druge doze. Ako se istorija ponovi, sutra cu biti kao nov.
[emoji1696][emoji1696][emoji1696]

6EAE7C12-6F52-4CCF-86A0-D8C4583E52A2.thumb.jpeg.edd97ff37ac179761ab6ed88efc2b8b3.jpeg

Respektabilan šabaninjo...

što bre?

nije to gaga, vučko zlaja…

nego treća doza

Ma kapiram to...Nego mi u principu čovek ide na nerve.

4 hours ago, gospa buba said:

ja cu uraditi igg na koronu, ne na vakcinu, tu ne verujem da je ostalo mnogo, pa cu da nekako reshim na osnovu toga. ako ima, onda oko nove godine, ako nema - odma.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Pa isti spajk se meri u oba slučaja, kako misliš da razdvojiš?

3 hours ago, Friend said:

Koliko i Treće oko & Balkan info udruženo.

Edited by Dankan Ajdaho

ja prochita negde da ima dvatri neka spajka razna i da od astre i korone nije isti. mozda je glupost, naravno...

sent from novi mnogo jak bubamoto.

ima tih spajkova kolko oćeš

Trenutno nemam temperaturu, videcemo sta donosi noc...
1 minute ago, Milosh76 said:
4 hours ago, Milosh76 said:

Trenutno nemam temperaturu, videcemo sta donosi noc...

Opusti se brt, klepilo te malo posle vakcine, eno mi ga se i drug avaks razmontirao posle prve doze :D