Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Pa dobro, valjda sme brufen bar da uzme umesto paracetamola koji izgleda vecini ne sljaka. Bar nije zivotinjski lek.

Sent from my M2012K11G using Tapatalk

moze da uzme koje mu se vishe svidja. junioru je brufen skidao temp rekordno, ali uz ozbiljnu muchninu. paracetamol kad popije na 38.5 josh sat i po raste na 39.5 pa tek onda krece da pada, satima, kroz totalno bunilo i lupetanje. zavisi shta kome radi i kako...

sent from novi mnogo jak bubamoto.

On 6. 11. 2021. at 4:14, Milosh76 said:

And I am back biggrin.png

Sinoc imao 37, popio paracetamol, tokom noci drhtavica, ustao malopre.

Nemam vode, usta mi katastrofa suva, temperatura 40.1

Kako ste vi? biggrin.png

Nisam doktor ali kombo paraceta i brufena bolje radi nego pojedinacno. To sve ako imas zdravu jetru.Odi do doktora ako se nastavi i neka ti IV daju neki antipiretik, naravno uz to dobijes i tecnost i uriniranjem ode i temperatura.

Evo Serž Trifun primio treću dozu.

Baš sam mislio da je avaks iz inata.

Edited by Milošica

Kao neko ko je primio drugu zeku u julu, a trenutno prelezavam i kuronu, sta bi bila preporuka za bustera, kada i dal' uopste ? Da napomenem da sam ispod 40 godina, bez hronicnih bolesti i generalno dobrog imuniteta - u poslednjih 10 godina sam temperaturu samo jednom dobio i to od AZ-a kad sam se vakcinisao.

ja cu uraditi igg na koronu, ne na vakcinu, tu ne verujem da je ostalo mnogo, pa cu da nekako reshim na osnovu toga. ako ima, onda oko nove godine, ako nema - odma.

On 6. 11. 2021. at 15:07, gospa buba said:
ja cu uraditi igg na koronu, ne na vakcinu, tu ne verujem da je ostalo mnogo, pa cu da nekako reshim na osnovu toga. ako ima, onda oko nove godine, ako nema - odma.

A koji su ti na koronu?
Kako se zovu?

... Shiit has hit the fan

On 6. 11. 2021. at 14:19, Lezilebovich said:

Apelujem da ne postanemo ivermerktin grupa u kojoj se medicinski saveti daju preko foruma

Ne zajebavaj. Svaki lekar će ti reći da se preko 38.5 temp skida, a preko 40 je već vrlo ozbiljno. Nisam mu rekao šta da uzima, pošto računam da mu nije prvi put u životu da skida višu temp ili da ima koga kvalifikovanog da pozove da pita.

Trenutno je 39.3

Moraš to da rešavaš jbga, mnogo je to...

On 6. 11. 2021. at 14:31, gospa buba said:

moze da uzme koje mu se vishe svidja. junioru je brufen skidao temp rekordno, ali uz ozbiljnu muchninu. paracetamol kad popije na 38.5 josh sat i po raste na 39.5 pa tek onda krece da pada, satima, kroz totalno bunilo i lupetanje. zavisi shta kome radi i kako...

ja paracetamol ne osetim, a brufen me bukvalno izvlači iz mrtvih, skine onih mojih 39.5 za dva sata

Ako ste mislili sutra do sajma po vakcinu, biće i AV...

E jebi ga, bas umem da odaberem dan

bice guzva 100%

edit, kada stize balavi, pre ili popodne?

Edited by Caligula

Background Picker
Customize Layout