Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 hours ago, nick1986 said:

ja vec duze vreme pokusavam da pronadjem studiju bas oko toga, da li ima slucajeva koji su vakcinisani sa 2 doze plus prelezali a da su se ponovo zarazili. Ja sam primo Astru u martu, posle 5-7 dana se razboleo, prelezao sa blagom upalom pluca i onda primio revakcinu u junu. Kapiramd a je to "najbolji" kombo ali bih da vidim i neku studiju da li i uprkos toj kombinaciji ima zarazavanja.

Vodim racuna normalno, ali idem prevozom na posao, klinac ide u vrtic, nije da smo bas bez rizika. Vise me zanima zbog mojih roditelja i koliko je realno da mogu da im nesto prenesem.

Nema studija, ali znam za slučajeve. Preležao (potvrđen pcr), 2x Fajzer i opet potvrđen virus. U suštini polomljen, možda se pojavi temperatura i tako. Ali iste simptome imaju i preležan, pa opet pozitivan posle nekoliko meseci. Samo to što znam ljude nije isto kao studija.

Russian spies stole the blueprint for the Oxford/AstraZenecacoronavirus vaccine and used it to create their own Sputnik V jab, according to reports.

UK security services have allegedly told ministers they now have solid proof an agent stole vital information from the pharmaceutical company, including the blueprint, according to The Sun.

https://www.independent.co.uk/news/world/europe/russia-astrazeneca-vaccine-blueprint-sputnik-b1935992.html

Mera u kojoj su Britanci opterećeni Rusima spada u tešku patologiju.

Izgleda da Rusi baš ništa ne umeju bez Engleza :lolol:

Izgleda da Rusi baš ništa ne umeju bez Engleza [emoji38]ol:
ili da Englezi ništa ne umeju napraviti a da ne uvale to i Rusima

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Zahuktava se kampanja na naslovnicama režimskih medija:

Spoiler

Blic:
NU2FtHm.jpg

Informer:
6l2W5na.jpg

Srpski telegraf:
6DRIj4g.jpg

Kurir:
x4ZRvYb.jpg

Objektiv:
QGeQIgR.jpg

Politika:
OvwT1sJ.jpg

Alo:
H3iIlHU.jpg

• Author

Kako sam se ja slepac zarazio sa tri doze :isuse:

Kako si sada?
5 minutes ago, Tsai said:

Ja imam koleginicu Rumunku, zarazla se posle 2 Fajzera, prošlo manje od 3 meseca od 2. doze... Jbg, desi se...

1 hour ago, vememah said:

Zahuktava se kampanja na naslovnicama režimskih medija:

to je užasno kontraproduktivno, to vide i jedni i drugi. ne znam kakav rezultat očekuju kod ljudi koji sa tih naslovnica svakog dana čitaju spektakularne laži i besmislice, i to i znaju :unsure: