Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

On 25. 5. 2021. at 16:55, Bujodrag said:

Evo interesantnog i vrlo lepog predavanja Nine Jablonski o tome zašto smo ostali bez krzna

ko bre ostao bez krzna

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

On 25. 5. 2021. at 17:15, Caligula said:

ko bre ostao bez krzna

Pa mi, genus Homo i to je od ključnog razloga za naš planetarni uspeh. Omogućilo nam je da se znojimo po celom telu  i da praktikujemo endurance hunt. Pogledaj predavanje. Izvanredno je a Nina je predivna.

i objasniće ti zašto ti je brada osedela pre nego kosa.

On 25. 5. 2021. at 15:01, lostfanforever said:

zato iskusno ko ja, uzmes paracetamol i pre prve :thumbsup:

Što ne ponese jedan da ti ga izmrve i u vakcinu? 

On 25. 5. 2021. at 16:57, gospa buba said:

(i za to mater, za pravljenje mejla ljudima koji nikada nece uci u njega :dry: ) da bi na svoj mejl dobila svoj sertifikat, pa sad ko ima babe dede i ostale digitalno nezainteresovane roditelje, sleduje mu jedno popodne kod euprave. mater! mater!

kakvi debili.

samo da napomenem da će roditeljima stizati i rešenije za porez nepokretnosti na e-upravu

pa treba biti nazočan i po tom pitanju

:fantom:

a sad nastavite o vakcinama

Edited by kud u maglu Simoviću

On 25. 5. 2021. at 20:13, kud u maglu Simoviću said:
samo da napomenem da će roditeljima stizati i rešenije za porez nepokretnosti na e-upravu
pa treba biti nazočan i po tom pitanju
:fantom:

a sad nastavite o vakcinama
znam, to me posebno nervira, sledece godine ce bukvalno sludeti sve starce kojima je trebao kovid papir, vishe im nikad nece poslati ni jedan drugi papir. idioti, pola srbije nema wc i asfalt do kuce, a ne mejl :dry:

sent from bubamoto

On 25. 5. 2021. at 16:57, gospa buba said:

za to mater, za pravljenje mejla ljudima koji nikada nece uci u njega :dry:

Gmail rula suvereno, samo dodaš tačkicu bilo gde (gospabuba, gospa.buba i gos.pa.bu.b.a sve stižu u isti inboks) i eto tebi novog mejla.

Edited by papapavle

On 25. 5. 2021. at 22:00, papapavle said:
Gmail rula suvereno, samo dodaš tačkicu bilo gde (gospabuba, gospa.buba i gos.pa.bu.b.a sve stižu u isti inboks) i eto tebi novog mejla.
to je jasno, ali nije ideja da istrazujemo prechice u odnosima sa drzavom,.josh vishe prechica. jasno je da je to, da nama bude lakshe u zivotu, na ko zna kom mestu u njihovoj digitalizaciji. nekom ce potpuno sluchajno i biti lakshe. sad chovek od 84 godine, kog ne interesuje u zivotu da se aka oko mejla, dobija porez na mejl. pa divno. sledece godine u ovo doba dobice i nervni slom, ziv bio [emoji38]ol:

sent from bubamoto

Kažu minimum 95% vakcinisanih za imunitet krda, ma najbolje svima po treći krug, 133%, što je sigurno, sigurno. 

On 25. 5. 2021. at 22:40, gospa buba said:

nije ideja da istrazujemo prechice u odnosima sa drzavom

Državi se živo fućka za nas, tako da je svaka prečica blagoslovena.

On 25. 5. 2021. at 22:50, El Guapo said:

Kažu minimum 95% vakcinisanih za imunitet krda, ma najbolje svima po treći krug, 133%, što je sigurno, sigurno. 

UK ili indijska varijanta zimi je vjerovatno na tom nivou. 75-80% je vjerovatno OK ljeti

Svi moramo bodemo, inace ce svakog stici kazna Covida.

Sada rekose Kon i Tiodorovic da 20% onih koji su primili kinesku, nije razvilo antitela, ali da ne mogu da prime 3. dozu kineske niti bilo koju drugu vakcinu. 
https://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2021&mm=05&dd=25&nav_id=1863633

Ljudima iscezavaju kineska antitela brzo ili ih uopste nemaju a blokiranu su da prime nesto drugo - lepota.

Edited by Boza_zvani_Pub

Kon:

Ljudi koji su primili vakcinu su zaštićeni u određenom stepenu bez obzira na antitela.

Pa neće baš biti pošto se kod vakcinisanih kineskom tj. bilo kojom vakcinom s inaktivisanim virusom praktično ne razvija ćelijski imunitet, to smo apsolvirali.

Umesto što dele okolo vakcine (npr. 100.000 doza Češkoj kao državi EU), stvarno mogli bi što pre da vakcinišu te koji nemaju antitela, a žele da dobiju treću dozu.

Edited by vememah

Samo da javim da me je SvemirZeka poštedeo noćas.
Malo juče bolela ruka, ali to je to...

.... Shiit has hit the fan!

On 26. 5. 2021. at 8:03, Frank Pembleton said:
Samo da javim da me je SvemirZeka poštedeo noćas.
Malo juče bolela ruka, ali to je to...

.... Shiit has hit the fan!

englesko djubre :dry:

nema vishe staaare indijske vakcine :hihi:

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout