Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

3 hours ago, Time Crisis said:

Stiglo mi danas obaveštenje za AZ, revakcinacija dva dana kasnije, tačno u dan. :huh:

aj taman da vidimo :)

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

10 hours ago, Tresko said:

Nije tu problem što vakcine ne rade u Srbiji, već što je Srbija na shit listi svuda kao zemlja od apsolutnog nepoverenja, u svemu pa i u vakcinaciji. Moraš da budeš i politički podoban kao država da bi tvoja vakcinacija bila validna.

Nije Srbija  ni na kakvoj sit listi, nego Ceska trenutno priznaje samo potvrdu o vakcinaciji iz tih par navedenih zemalja sa kojima ima sporazum o priznavanju potvrde o vakcinaciji do uvodjenja EU kovid pasosa. Dakle Srbija je na istoj listi kao i Velika Britanija, Amerika, Francuska, Australija, Belgija, Izrael.... 

12 hours ago, panta rhei said:

ovde kod mene (ch) su bas dali gas. izgleda da ima dovoljno vakcina, odobrene samo moderna i fajzer, a modernu daju na tacno 4 nedelje. odmah se zakazuju oba termina. vidoh negde ca. 70 000 dnevno. kako je traljavo krenulo, ovo je odlicno. inace, istrazivanja pokazuju da 75% hoce u svakom slucaju da se vakcinusu.

sve se slazem! Bas su dali gas ovde, dobili su ogromnu kolicinu vakcina (mislim Pfizer) i sve je odmah buknulo, termini zauzeti za prvu dozu do kraja juna! Doduse jos ima slobodnih za prvu dozu tad...

S tim u vezi, jesi siguran/sigurna da je moderna ovde na 4 nedelje? 

ja bih rekla da je pfizer na 4 nedelje a moderna na 3, ali ne mogu sad da pronadjem link...

Edited by lostfanforever

sve se slazem! Bas su dali gas ovde, dobili su ogromnu kolicinu vakcina (mislim Pfizer) i sve je odmah buknulo, termini zauzeti za prvu dozu do kraja juna! Doduse jos ima slobodnih za prvu dozu tad...

ja bih rekla da je pfizer na 4 nedelje a moderna na 3, ali ne mogu sad da pronadjem link...

U brosuri koju su nama dali (a mislim da je za americko trziste) pise 28 dana.

Sent from my iTelephone using Tapatalk
4 hours ago, lostfanforever said:

nemam pojma kako treba, pricam iz licnog iskustva. u kanton cirihu su 2 termina vezana, ja sam primio prvu a druga je tacno u dan 4 nedelje kasnije zakazana, dobicu 08.06. ali verovatno i znas, ne samo da je razlicito od kantona do kantona, nego verovatno od opstine do opstine.

kod mene je moderna u pitanju, da li prave razliku u intervalu izmedju moderne i fajzera, namam pojma. ne iskljucujem mogucnost da se kod mene tako slucajno potrevilo, verovatno imaju pufer od - do. ja pozitivno iznenadjen, kako je krenulo, nadao se decembru, ovako je jos i dobro ispalo.

7 hours ago, jms_uk said:

U brosuri koju su nama dali (a mislim da je za americko trziste) pise 28 dana.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

jesi u pravu jms, zabagovala sam totalno jer danima citam kako je EU dobila ogromne kolicine Pfizera pa mi se pomesalo u glavi :isuse:

Moderna je oduvek i bila na 4 nedelje a Pfizer na 3

Ovde su izgleda da bi pojednostavili online aplikacije oba podesili na 4 (jer Pfizer treba na makar 3 nedelje), tako da je i surprise faktor kad dodjes da vidis sta ces da dobijes :)

3 hours ago, panta rhei said:

ja pozitivno iznenadjen, kako je krenulo, nadao se decembru, ovako je jos i dobro ispalo.

haha, totalno se slazemo!

ja sam bila digla ruke do pocetka 2022, kad ono medjutim :naughty:

dobih i ja poziv za vakcinu, sutra u 17 i 20 ... fala ...

Nema na cemu, i treci put :fantom:

34 minutes ago, Tihajeza said:

greota ovako bez konteksta

u pitanju je dragan jove torbica, tj ono što je bio, posle 5 vakcinacija postao je antitelo

20 hours ago, vememah said:

Ovaj grafikon bi izgledao mnogo losije po republikance kad bi uzeli u obzir samo bijele glasace.

A kad bi uporedili bijele i obojene bez obzira na politicku pripadnost to bi bilo politicki izuzetno nekorektno.

• Popular Post

samo da updatujem da sam se Modernizovala danas ;)

• Popular Post

samo da kazem da me zvalo za chetvrtak!

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout