Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja sam malopre prodavačici jagoda dao 340 kinti, reko ne zanima me pošto su, daj za sve pare, kad dođem kući i gospođa pita di su novci, odigram 9 i po nedelja pored frižidera (inače sam se istrošio na gluposti :D )

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

To znaci da ih ovde nece ni biti :sad:
4300rsd....
Kupuju ljudi na komad!

.... Shiit has hit the fan!

Uveče u 6 me čeka 2. doza Svemirzeke, držite palčeve, da me ova ne otkine kao prva. Ima li već neko, da ima iskustvo, dal da spremam ćebad, ibuprofen i gumu za zube? Ja sam iz prve ture koja je stigla u SLO, pa niko ništa ne priča. 

Edited by EvilMile

1 hour ago, Arkadija said:

Meni bi život bez jagoda i malina bio unesrećen.

pa i meni je sada unesrećen, načisto

Zna li se šta za revakcinaciju zekom u Srbiji? Sad u maju dolazimo polako na red, hoće li je nabaviti za nas mučenike ili nas bosti rajfajzenom/sputnjikom?

9 minutes ago, Партибрејкер said:

Zna li se šta za revakcinaciju zekom u Srbiji? Sad u maju dolazimo polako na red, hoće li je nabaviti za nas mučenike ili nas bosti rajfajzenom/sputnjikom?

popadacemo kakogod :lolol:

bice zeka sigurno. sumnjam da ga je sada problem nabaviti. mogli bi da zavrse sa nama sto smo primili prvu dozu i da ga batale.

sumnjam da je neka jagma za svemirZekom nakon svega sta je bilo i sta nije bilo.

meni termin kada i renneu, 21. V

Čuvajte se, danas čujem za slučaj oboljevanja jednog astrazekisanog jednom dozom.

Čuvajte se, danas čujem za slučaj oboljevanja jednog astrazekisanog jednom dozom.
ja sam otpochela akciju pojachanog chuvanja!

sent from bubamoto

Mene gospođa Fajzer juče posle revaxa rekla "a od sad pa nadalje uobičajeno čuvanje, maske, pranje ruku svaki čas i slično" :D

ja sam otpochela akciju pojachanog chuvanja!

sent from bubamoto

Ja nisam ni prestao
1 minute ago, renne said:

Ja nisam ni prestao

to se podrazumeva :D

Edited by gospa buba

Da priložim rezultat antitela od AstraZeneke, nje je najmanje bilo (mada su pomalo bajati).

Prva doza primljena 1. marta, rezultati su od 1. aprila (Beolab laboratorija), čeka se revakcinacija 24. maja. Ako su bitne godine, krajem godine se puni 40.

Koleginica iz firme, istog dana vakcinisana, istog dana rađena analiza, ima 833 istih neutvrđenih jedinica. Ona je doduše 7 godina mlađa.

Moram priznati da bih sad pre prihvatio drugu dozu fajzera, ako bude moglo da se bira. Ako ne bude, svakako ću primiti drugu dozu Astre uz potencijalnu proveru stanja krvnih pločica 3 dana nakon primanja doze, a onda možda još jednom i nakon dodatnih 7.

Astra_antitela.png

avangarda smo

Background Picker
Customize Layout