Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
  • Popular Post

IMG-1ebc2e544ef4e8c40c1c4f76898e634f-V.jpg

IMG-a8aceca83272604f02405c0b62e03f2c-V.jpg

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

4 hours ago, Milošica said:

Zašto alkohol?

Milošica be like Kako to ručak nebitan guy :lolol:

4 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

evo serbska majka svetlana r. prima danas vakcinu

💉

Ona je skot u svakom smislu ali antivakser nije. Kad je bila velika frka oko MMR vakcina za decu, davala je vrlo razumne provaks izjave. 

svetlana je na našoj strani

:ss1:

Na svakom frontu imamo pokojeg demona na našoj strani. Prstići->nosić, moj Kumse :violin:

12 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Nolo pak nije :sad:...

bolje ceca nego nolo

:s_w:

41 minutes ago, Valkyrie said:

vrlo razumne provaks izjave. 

I sad je sve to super korektno rekla bgm:

Posle prvog vakcinisanja morate biti pažljivi i da se štitite. Ja sam imala asimptomatski u junu, imala sam visok broj antitela, u decembru sam proverila i nisam ih više imala. Zato sam se odlučila za vakcinaciju. To smo radili kao deca i nismo ni polemisali da li treba i ne treba, bili smo apsolutno zdrava deca

Morala je da ubaci i nešto nešto nacija™, ofc, ali ok. 

32 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

Srpska majka.

srpska mamika

Srpska mamika dobila kineza iako za druge nije bilo kineza.

A šta ja koji moj sa Nolom šta kaže, šta je problem?

.... Shiit has hit the fan!

• Popular Post

moja frizerka: u avgustu joj je fb bio zatrpan apelima da zastitimo decu od nasilne izolacije i vakcinicije u skolama; u oktobru objasnjavala da se korona dobije kad se pokisne (jer zaprasivanje); u februaru joj se otac vakcinisao kinezom (jer jedino on ne izaziva autoimune bolesti, rekla joj doktorka - a sto je najgore, jeste rekla).

u aprilu se ona, majka i sestra vakcinisale fajzerom.

za nju sam sigurna da joj je bar u jednom periodu strah nadjacao zdrav razum + neprihvatljiv broj musterija - zdravstvenih radnika koje su lupetale za sve pare.

na kraju je ipak postupila razboritije od pojedinih doktorki koje frizira.

da smo imali malo bolju i koherentniju kampanju i sklonili antivaks medicinare bar od glavnih medija, gomila neodlucnih, uplasenih i kolebljivih bi vec bila vakcinisana. mislim da jos uvek postoji jedan (nezanemarljiv?) broj ljudi koji ce prelomiti.

a takodje mislim i da se priblizava momenat kad ce morati da se resava vakcinacija medicinara, koliko god drzava izbegavala time da se ozbiljno pozabavi trenutno. 

27 minutes ago, Aleksija said:

da smo imali malo bolju i koherentniju kampanju i sklonili antivaks medicinare bar od glavnih medija, gomila neodlucnih, uplasenih i kolebljivih bi vec bila vakcinisana. 

100% tacno. Pre neki dan sam cuo da je radjeno neko istrazivanje, prva licnost posle Vucica je Nestorovic sa 16% :blink: Eto kolko su ga popularizovali i eto nam novog Belog na sledecim izborima. U mom selu svi se kunu u tog Nestorovica, ja se krstio i levom i desnom kad sam cuo

Background Picker
Customize Layout