Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ja sam sebi izabrala sve, ali sam roditeljima suzila na Pfizer i Modernu, činilo mi se najsigurnije i uopšte ne znam da li sam pogrešila.  I izbezumljuje me ovaj osećaj prepuštenosti samom sebi i činjenica da moram da sedim i guglam i odlučujem na osnovu toga čime će mi vakcinisati roditelje, jbt. A jedva čekam da je prime. 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

22 minutes ago, Taihoskopija said:

Šta se dešava sa ljudima kojima one nisu bile izbor, čeka se nova isporuka izabranih? 

Aleksandar Vučić pozvao je građane da se vakcinišu u što većem broju, da su sve vakcine bezbedne i da nije važno koju će primiti, jer ćemo u nekom momentu doći i do toga "da nećemo moći da biramo".

Što je i vrlo logično, budući da Fajzer nema kapacitete da pokrije trenutnu tražnju.

Šta ste zapeli za Fajzericu...Kinezi deluju kao sigurica-ako su već napravili virus logično je da i znaju da ga ubiju.:fantom:

Ehhh malo to, mora da je preko

Ja sam sebi izabrala sve, ali sam roditeljima suzila na Pfizer i Modernu, činilo mi se najsigurnije i uopšte ne znam da li sam pogrešila.  I izbezumljuje me ovaj osećaj prepuštenosti samom sebi i činjenica da moram da sedim i guglam i odlučujem na osnovu toga čime će mi vakcinisati roditelje, jbt. A jedva čekam da je prime. 
Koliko se sećam na kraju prijave i na mejlu je pisalo da može da se promeni

.... Shiit has hit the fan!

Taknuto-maknuto!

Sprdačina. Sve u fulu.

Mnogo mi je drago za sebe lično što sam pregurao i što sam imun i ne interusuju me ovi lažirani podaci. Ali me istovremeno nervira zbog majke, koja se prijavila isključivo za Pfizer, nisam mogao da joj objasnim da uzme još Moderna i AstraZeneca. A predsednik je očito obećao Kinezima da ćemo biti kolektivno na ispitivanju njihove vakcine i to se sada dešava brutalno.

Eo mamina kuma (70  god) primila kinjesku danas:D to jedino bilo

Kaze mama"javila joj XY da joj reko doktor Z da ko hoce dodje da primi vakcinu dodje u tu ambulantu.."

Kako je Lončar?:covid19:

Meni smrdi sto jedan jedini slucaj negat.efekata za rusku i kinjesku nije prijavljen.

Eno danas u kaliforniji pauzirali modernu zbog 10ak nezeljenih reakcija, bar iznose, pa cekas,pa vidis

Just now, InvisibleLight said:

Meni smrdi sto jedan jedini slucaj negat.efekata za rusku i kinjesku nije prijavljen.

Pa nema ih, super su.

4 minutes ago, InvisibleLight said:

Eno danas u kaliforniji pauzirali modernu zbog 10ak nezeljenih reakcija, bar iznose, pa cekas,pa vidis

Mrtva usta ne govore

3 minutes ago, InvisibleLight said:

Nisu samo obustavili vakcinisanje nego su povukli oko 330 000 Moderna vakcina.

Background Picker
Customize Layout