Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Popular Post
4 hours ago, Boza_zvani_Pub said:

U poslednjih desetak dana toliko ljudi za koje znam da imaju izrazito razvijeno logicko zakljucivanje i analiticnost i koje sam poprilicno cenio generalno, mi je dalo najrazlicitije nebulozne razloge zbog kojih ne zele da se vakcinisu - da sam u potpunom soku.  Meni je odluka da li se vakcinistai manje-vise bila na nivou da li da popijem casu vode kad sam zedan, tako da me procenat i struktura ljudi koji nece da se vakcinisu potpuno sokira do mere da pocinjem ozbiljno da se preispitujem da li sam ja negde pogresio u zakljucivanju...

Svako ko racionalno razmišlja shvata da je vakcina najbrži nacin da se, koliko toliko razreši situacija... Kao i nošenje maske...

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Meni samo nije jasno kako se neko ne plaši bolesti koja je pobila na hiljade ljudi i još mnogo više njih privremeno ili trajno onesposobila za normalan život, a plaši se vakcine koja će možda eventualno imati nekakve posledice, nekad. 

Zato st je u glavam ljudi zamišljena opasnost koja se desava njima, veca nego stvarna koja se dešava drugima...

1 minute ago, Halvard said:

Meni samo nije jasno kako se neko ne plaši bolesti koja je pobila na hiljade ljudi i još mnogo više njih privremeno ili trajno onesposobila za normalan život, a plaši se vakcine koja će možda eventualno imati nekakve posledice, nekad. 

Ma, to je sviranje kurcu. Kakvo plasenje od vakcine, kakvi bakraci? Takvih mozda ima 0.1% ovih koji nece da se vakcinisu.

osetljive neke dushice :sad:

sent from bubamoto

11 minutes ago, Halvard said:

Za početak ne veruju u ovo, sve je to za njih laž i deo neke velike zavere sa ko zna kojim ciljem. 

Edited by mraki

8 minutes ago, gospa buba said:

osetljive neke dushice :sad:

sent from bubamoto

Prilično sam siguran da nam predsednik spada u tu grupu.

Edited by mraki

imamo problem da obavimo nesto sto traje 2 * 3 sekunde

Prilično sam siguran da nam predsednik spada u tu grupu [emoji38]ol:
ne verujem. skoro sigurno je vec vakcinisan. chak i da nije i da nece (pametnom dosta), ne razumem samo zasho taktizira sa laznom vakcinacijom, kad bi mi neki svakako i za pravu rekli da je lazna, takvi smo ljudi dry.png

generalno ne kapiram zashto odlaze hendlovanje ove ekipe, shiri interes je u pitanju kako god okrenesh i koji god uzmesh. naterash selo pomocu 2 dzipa i 10 rmpalija da glasa za tebe, a ne mozesh da vakcinishesh selo? ajte molim vas, pa da kaze uzimamo sve snajke i zlostavljamo ih po zakonskoj definiciji zlostavljanja, selo bi reklo pakuj se snajka. a vakcina kao ne moze, vazi [emoji38]ol:

sent from bubamoto

a što će ostati sterilni, nije to samo 3s nemojte biti naivni :happy:

- ionako nas to zaprašuju iz aviona silikatnim prahom koji ulazi u pluća i oblaže ih pa ljudi ne mogu da dišu, takve i slične umotvorine se šire preko društvenih mreža,jebo ih onaj ko ih izmisli :D i onda se kapilarno rašire po narodu....

a što će ostati sterilni, nije to samo 3s nemojte biti naivni happy.gif
- ionako nas to zaprašuju iz aviona silikatnim prahom koji ulazi u pluća i oblaže ih pa ljudi ne mogu da dišu, takve i slične umotvorine se šire preko društvenih mreža,jebo ih onaj ko ih izmisli [emoji3] i onda se kapilarno rašire po narodu....
pa shto ne nose maske pobogu :ohmy: isuse.gif rolf.gif

ako ove ne rade silikate, izmislice srbinin da rade dry.png

sent from bubamoto

Background Picker
Customize Layout