Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Dejan Petar je Теша za dvadeset godina.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

41 minutes ago, InvisibleLight said:

Komentat na sajtu jovanine organizacije

20210401_201200.thumb.jpg.8c9587c5944798c8489f25a53a02ffee.jpg

:lolol:

Ali, mešaj dok ne okruniš.:laugh:

1 hour ago, InvisibleLight said:

Kakva zavrzlama, aj me uputite ko je tu genuine lud u antivax/mask, patrijota suverenista i sl smislu ko glumi desnicu

Jel su svi mice vacici i nogoi?

Preko par scary fb likova povezanih s onim proslim protestom nailazim na mrezu organizacija i gurua za koje ne znam jel su projekat il autenticni ludaci i/ili nacosi

Fascinira me npr ona grupa /pokret protiv migranata, jel su sad i te patrolne sapice neciji projekat, deluju mocno, svaka objava po 3k lajkova

Imas ti i ove vegan leftist anti-vaksere, samo ih nema u medijima. Ko vidis da neko sam u sumi radi jogu i bulji u sunce, dobre su sanse da je njihov.

1 minute ago, Kundera said:

Imas ti i ove vegan leftist anti-vaksere, samo ih nema u medijima. Ko vidis da neko sam u sumi radi jogu i bulji u sunce, dobre su sanse da je njihov.

itekako

cio taj pokret povratnika prirodi strahovito ide na kurac

1 hour ago, zmanic said:

Ovaj istoričar (Dejan Petrov...) mora da poradi na svojoj kondiciji

Ja se plasim da ce sama djica Stojkovica imati najvise koristi od ovog privodjenja. Hej, mozda konacno i u skupstinu udje dogodine.

1 minute ago, morgana said:

itekako

alo bre

ja to planiram da radim vec deset godina, nikako da se nakanim :fantom:

1 minute ago, morgana said:

itekako

Vazno je samo da jw energetski kristal u pravilnoj rezonanci sa tvojom sakralnom chakrom.

11 minutes ago, Kundera said:

Jao,znam

Hint-aktuelno iskljucivanje iz ULUS-a :lolol:

Edited by InvisibleLight

5 minutes ago, Caligula said:

alo bre

ja to planiram da radim vec deset godina, nikako da se nakanim :fantom:

I ja bre

Jos sad kad vidim ove antivaxere suvereniste s kojima cemo jednom morati rusiti vucica, biram pre sungazing na nekoj cuki i zivotinjama 

Cujem da su kod Jovane J. (K1) danas gosti bili gdja Aleckovic i onaj zli midzet. Ihh kakav splet umova.

4 minutes ago, InvisibleLight said:

Jao,znam

Hint-aktuelno iskljucivanje iz ULUS-a :lolol:

Ne znam, ko je iskljucen? :D

1 minute ago, Kundera said:

Ne znam, ko je iskljucen? :D

Hard core antivax joginka 'jakog prirodnog imuniteta' koja uzurpirala IG profil, pise i u zvanicnoj izjavi udruzenja mada se tu ne pominje antivax momenat

11 minutes ago, Jumanji said:

Cujem da su kod Jovane J. (K1) danas gosti bili gdja Aleckovic i onaj zli midzet. Ihh kakav splet umova.

Propustila si momenat gde svi komentarišu kako je zli midžet bastion razuma spram gđe.

Propustila si momenat gde svi komentarišu kako je zli midžet bastion razuma spram gđe.
Aaaassa pa jbt, znaci ova ipak teska lujkaaa [emoji28]

Ne znam kako ovi ljudi izdrazvaju sve ovo, evo ne znam, ali kada citam ove uzase place mi se, majke mi. Jezivo!

Ceo niz (ako bilo....)

4 hours ago, harper said:

Malo je nepristojno pisati o tome ali zena je imala porodicnu tragediju i od tada je odlepila.

Masu ljudi zadesi neka tragedija ili je aktivno i hronično živi. Ako neko nije u stanju da savlada svoje demone, pa valjda je bar neko iz njegovog okruženja ostao pri čistoj svesti da interveniše? 

To što je neko i lud, ne isključuje da može biti istovremeno i zao, s agendom. 

Edited by Valkyrie

Background Picker
Customize Layout