Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Moonwalker said:

Sto da im uzme kad za nju rade? Ti mislis da su oni frilenseri :D?

Mislio sam na neku "buducu" drzavu :)

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

1 minute ago, Kundera said:

Mislio sam na neku "buducu" drzavu :)

A to. Pa ko ce ga znati vidis da su se takvi rasporedili i u «cetnike» i u «partizane».

Nece njima faliti ni diplome, ni kinte. Falice onima koji zavrse na groblju pre vremena.

Da li je moguće da u tim emisijama nema gostiju ili novinara sa dovoljno kičme i integriteta da tom Nestoru najljubaznije kažu: "Aj prestani da sereš i lažeś ovaj sluđeni narod, sram te bilo te zakletve. M'rš iz studija, govedo neslano!"

Jovana Stojković, antivakcinašica i predsednica pokreta Živim za Srbiju, privedena je jutros u Beogradu zbog sumnje da je počinila krivično delo izazivanje panike i nereda, saznaje "Blic". Kako saznajemo, u toku je velika policijska akcija protiv antivaksera i privedeno je ukupno pet osoba!

Policija je rano jutros, sa nalogom Višeg javnog tužilaštva za pretres stana i drugih prostorija, došla na vrata dr Jovane Stojković, poznate kao "zvezde vodilje" antivakcinaškog lobija u Srbiji. Stojkovićeva je pretres, raspravu i vređanje pripadnika MUP prenosila uživo na društvenim mrežama, a nakon pretresa ona je privedena.

Prema nezvaničnim informacijama Stojkovićevoj je određeno zadržavanje.

Kako za "Blic" nezvanično potvrđuju u tužilaštvu za visokotehnološki kriminal, u toku je velika akcija protiv antivakcinaša.

- U toku je velika akcija i privedeno je pet osoba zbog iznošenja lažnih tvrdnji oko vakcinacije - nezvanično je potvrđeno "Blicu" u VTK.

blic.rs/vesti/hronika/jovana-stojkovic-pritvor/mqxt0k2

T03TVkB.png

Mogli bi sad i ovu ludaču...

Ladno Vesara nije najveća budala u studiju.:mellow:

edit: menšnujem @pt 2.0 da ne propusti svoju omiljenu teoretičarku zavera. :lolol:

Edited by mraki

18 minutes ago, Filozof manijak said:

Da li je moguće da u tim emisijama nema gostiju ili novinara sa dovoljno kičme i integriteta da tom Nestoru najljubaznije kažu: "Aj prestani da sereš i lažeś ovaj sluđeni narod, sram te bilo te zakletve. M'rš iz studija, govedo neslano!"

Ja svaki put ocekujem da Maric ili Danica Grujicic to kazu, ali iz nekog neobjasnjivog razloga oni to ne cine..

23 minutes ago, mraki said:

edit: menšnujem @pt 2.0 da ne propusti svoju omiljenu teoretičarku zavera. :lolol:

priredio si mi feast 2 u 1.

od vesića rutinski dobijam čir, a ona mi je naj wtf osoba od svih wtf osoba kod nas.

23 minutes ago, mraki said:

Mogli bi sad i ovu ludaču...

ja toliko ignorisem od ranije te antovaxerke da sam mislila da su ta jovana i mila jedno isto i od jutros mi se mesajute  vesti, kako sad ova ovde ovo itd..

potrudila sam se da izguglam, vidim da je jedna psihijatar a druga klinicki psiholog..

5 minutes ago, InvisibleLight said:

da su ta jovana i mila jedno isto

to misliš zbog obrvica morskih pijavica

Spoiler

CapJovana.PNG.5bbafc26f071325e4a803fc7ee888a6f.PNGCapMila.PNG.50b9bd4d8e057f6872ba80815a73b501.PNG

Znam kako ce ovo da zvuci ali polako ali sigurno gubim ikakvo saosecanje za ljude koji su odbili da se vakcinisu a stradali su od korone. Prosto ozbiljno pocinje da mi se jebe za njih, jedino ih mrzim zato sto drkaju i nas ostale.

^

Pa to je ono marketinski trik, bad cop, good cop. Upare ih da bi pokazali kako su oni satro normalni.

Edited by Moonwalker

bokte koliko je ona fijuuu, ovo je ozbiljno.

ja zaista mislim da bi i jovana stojković i mila alečković, ali i nestorović morali da završe sa nekim krivičnim postupkom na vratu.

je-zi-vo.

Jedna lepa finansijska kontrola bi tu zavrsila posao za taj frilensing. Govedo jedno oportunisticko i jedno i drugo. 

Edited by Moonwalker

Ja stvarno mislim da je Mila Alečković bolesna, ali bukvalno, kada bi otisla kod psihijatra dobila bi pun kofer dijagnoza. Tu nije ona problem, problem je sto neko zove bolesnu zenu u sred epidemija da prica kao su kacine stetne, u zemlji gde ljudi nece zbog anti-vaksera da primaju te iste vakcine.

Background Picker
Customize Layout