Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Glumac Vlasta Velisavljevic primljen u bolnicu zbog korone. Revakcinisan kinezom jos pre mesec dana. Mada svakako treba uzeti u obzir da covek ima 94 godine, pitanje je da li njega bilo koja vakcina stiti u potpunosti.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Mislim da u tim godinama ne postoji ni jedna vakcina na svetu koja radi posao za koji je namenjena, pa ni za kovid. Nazalost

Opa, izgleda da su angazovali artiljeriju za promociju vakcinacije. Malopre bili neko dvoje koji idu od vrata do vrata, slicno kao oni sns kadrovi pred izbore.

Kazu da od sutra moze vakcinacija za nas kraj i u domu zdravlja koji nam je najblizi. Supruga i ja smo vakcinisani odavno( danas 14 dana od revakcine) ali svakako pohvalno da su pojacali kampanju.

.

Edited by LeBron
Dupli

To je ono sto je Vesic pricao da ce ici po kucama...  Da li se legitimisu ili samo zvone daju info i odu?

Sto ne lepe plakat u zgradi, to je kao da idu od stana do stana?

Ti si na NBG?

Edited by Milosh76

zato shto je idenje na gajbu zastrashivanje, oni tako funkcionishu.

sent from bubamoto

SNS potvrđeno angažuje pešadiju, da l' im daju i neku kintu, ne znam.

i ovde idu policajci (!) po kućama ko neće (ne može) dizađe. ne znam koliko su im kontraproduktivni ovakvi (medijski) interventi za mlađu javnost

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

39 minutes ago, Milosh76 said:

To je ono sto je Vesic pricao da ce ici po kucama...  Da li se legitimisu ili samo zvone daju info i odu?

Sto ne lepe plakat u zgradi, to je kao da idu od stana do stana?

Ti si na NBG?

Ja sam na Banjici, ali ne u zgradama vec kraj gde su kuce. Idu sa spiskovima, verovatno od izbora, ne znaju ko je vakcinisan a ko ne. Sad sam ih opet sreo i pitao kako ide, kazu da imaju vec oko 50 novih prijavljenih za vakcinaciju samo iz mog kraja.

Fajzer popustio, danas je znatno bolje nego juče. Nema temp. i jeze, kosti i glava ne bole toliko.

Колега 65+, две недеље након ревакцинације Кинезом, антитела 0,06 за референтну вредност 1 :isuse:

pa pozurio je 

9 minutes ago, dekki said:

Колега 65+, две недеље након ревакцинације Кинезом, антитела 0,06 за референтну вредност 1 :isuse:

penzionisana doktorka, godište 51, cca 900 na ref. vrednost 50

4 nedelje od druge doze

dakle sve je idividualno, naravno, kod 65+ je mogućnost da se antitela ne raviju, očigledno veća

za tog tvog kolegu, iskreno, ne verujem da će imati više od 1 i posle 4 nedelje, izgleda da to tako radi, znam iz više primera

Pominju muskarce 65+ kao grupu koja lose reaguje na Kineza :sad:

Background Picker
Customize Layout