Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Just now, Tsai said:

Otisho ds vadim krv ponovo ovog puta dve nedeljr od fajzera, opet u inep. Lud sam, znam. Rezultati sutra 

a kad si pre ranije vadio ?

i koji ti bio rezulat ?

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

• Author

68, posle prve nedelje

15 minutes ago, Tsai said:

68, posle prve nedelje

pa čekaj, to su one mere gde je sve više od 1 ok ?

• Author

preko 20 je ok, izmedju 50 i 100 je odlicno

aha, to su te jedinice neke valjda samo u inepu ?

pa što bre radiš ponovo kad ti i posle prve nedelje bilo super :D

navuko se

• Author
5 minutes ago, dùda said:

aha, to su te jedinice neke valjda samo u inepu ?

pa što bre radiš ponovo kad ti i posle prve nedelje bilo super :D

Zato sto sam bolesni hipohondar jbg. Ali me malo i zanima kako rastu ili ne rastu vrednosti izmedju prve i druge nedelje. 

Edited by Tsai

Lepo, već danas u mom zdravstvenom kartonu dostupan za download certifikat o vakcinaciji. Stoji sve što sam primio, čak i antitetanus.

Kad se "menja" tj. obnavlja prijava za vakcinaciju, faktički se radi nova prijava? Ne vidim opciju da se postojeća edituje u smislu opštine ili izbora vakcine...

1 minute ago, ducca said:

Kad se "menja" tj. obnavlja prijava za vakcinaciju, faktički se radi nova prijava? Ne vidim opciju da se postojeća edituje u smislu opštine ili izbora vakcine...

Da, ide nova prijava...

Archdiocese of Denver advises Catholics to avoid Johnson & Johnson COVID-19 vaccine

The Archdiocese of Denver is advising Catholics not to take the newly approved Johnson & Johnson COVID-19 vaccine, citing the use of abortion-derived cells to make the doses.

The stance is in line with the U.S. Conference of Catholic Bishops, which said earlier this week that if a person has the option to choose a vaccine, they should pick the shots developed by Pfizer or Moderna, which do not use such cell lines.

Hala 3 danas, samo Oxford na meniju. U redu mislim niko stariji od 50. Dosta ih odustaje jer nema Rusa. 

U Srbiji su dosad date ukupno 1.613.682 vakcine, a broj revakcinsanih je 592.903.

protice sedmi sat od mog zeke, zasad ne osecam nista osim sto vrtim na repeat

Primih u sredu oko tri Fajzera, nikakivih nuspojava nije bilo sem blagog bola (kao od modrice) na mestu uboda, evo, sada konstatujem da je i to prestalo. 

Kako su iskustva drugih koji su se pelcovali ovim dva dana nakon bockanja?

Background Picker
Customize Layout