Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ma nosi se bre! 

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Uzvracam lepe zelje. Tebe treba trajno banovati.

Mene banovati je sitan kosmicki problem, al tebi i drugarima ni dva lajftajma ne bi pomogla da naucite nesto. 

Edited by mustang

1 hour ago, Braća Strugacki said:

kako reče ona časna majka sa arakisa - and now: The Prophecy

vakcina mora da bude obavezna i biće

još uvek se igramo ljudskih prava i sloboda

to će biti tako dok se kapaciteti ne podignu dovoljno

posle toga, ko ne primi, neće moći ni da putuje, ni da radi, ni da izađe na ulicu, apdejtovaćemo se jednom godišnje

niko nije lud da pusti inkubatore da prave nove i nove sojeve

U sustini ce biti ko sa "u Americi nije obavezna licna karta". Nije, ali bez nekakvog dokumenta sa slikom izdatom od drzave mozes samo da zivis na planini u pecini. Tako ce i ovo biti, ako nemas ausvajs nema da ides medj ljude (bioskop, restoran, avion, autobus...). Ako ne moras medj ljude, ne moras ni da imas ausvajs. 

• Popular Post
32 minutes ago, mustang said:

Mene banovati je sitan kosmicki problem, al tebi i drugarima ni dva lajftajma ne bi pomogla da naucite nesto. 

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.

Moja mama je potpuno osakaćena koronom. Nakon što ju je preležala, ostala je potpuno nepokretna i oštećenih kognitivnih sposobnosti. 

I tu nema povratka, NEPOVRATNA šteta je učinjena, žena je 100% invalid zbog posledica korone. Uništen joj je život, a da ne govorim kroz šta smo ona i ja prolazili dok sam je dve nedelje negovao u stanu, jer NISU HTELI DA JE PRIME U BOLNICU budući da je takođe i onkološki bolesnik, JER ZBOG OGROMNOG BROJA OBOLELIH NIJE BILO MESTA, te je po ratnom trijažnom postupku ostavljena sebi i meni na brigu, tj OSTAVLJENA JE DA UMRE. 

Ipak je na kraju pretekla, i znam da je ovo je ružno što ću kao njen sin reći, no svakog dana se zapitam je li to sreća ili nesreća i da li je život koji ona sada živi vredan čoveka. Imaš li predstavu koja je cena te misli? Mislim da ne možeš na da zamisliš koliki bol to saznanje i njeno stanje zadaje meni, njenoj unuci i svima koji je volimo.

A svega toga NE BI BILO da je stigla da se vakciniše i zaštiti. 

Da li sada razumeš?

Zbog tebe i tebi sličnih, SLOBODNIH ljudi, INDIVIDUALACA, koji su sebi najvažniji, GOVNJIVIH SEBIČNJAKA koji misle samo na sebe i na koga drugog, u ovom trenutku umire hiljade ljudi kao što je moja majka, a propatiće i umreti još stotine hiljada.

Zbog vas, retardirane, sebične gomile govana, koja misli da je popila svu pamet ovog sveta, u stvari je nemoguće pronaći termin u jeziku koji ljudi koriste da se opiše koliko ste glupi. Valjate se u svom kretenluku kao svinje po blatu, grokćete budalaštine proglašavajući ih istinama koje samo vi vidite a mi ostali slepci slepi kod očiju ne vidimo. U realnosti, svinjka balega je neuporedivo vrednija od svega što izađe na vaša usta.

Nepostojeći osećaj solidarnosti, nepostojeći osećaj drugarstva, prijateljstva, empatičnosti prema bližnjem svome, prema drugom ljudskom biću, prema ljudima uopšte, to je ono što vam nedostaje i zbog čega ste sakati i veći invalidi no što će moja mama ikada biti.

• Popular Post

Ja branim one koji NE SMEJU da se vakcinisu. 
Kada ste toliko pametni, kako ste uspeli da se zarazite? Po toj vasoj logici, trebalo bismo da krivimo svakog od vas pojedinano sto se zarazio jer nije postovao pravila. 

Ne budite licemerni. 

znachi nemoj molim te. note also da se ja tebi obracam dosta biranim rechima i sushtinski dobronamerno. uvek. za razliku.

sent from bubamoto

Ako zabrane da se putuje avionom bez vakcine na primer. 
Da li ti shvataš koliko si sebična, a pomalo i glupa?
Dakle tvoj jedini i glavni razlog razlog da odustaneš od tvog tvrdo utemeljenog stava je ako ti neko zabrani da uđeš u avion.
Pa predivno!
I onda prosipaš ovde neku pamet i principijelnost, a sve principe ti ruši obična zabrana ulaska u avion?
Pa svaka čast!

.... Shiit has hit the fan!

• Popular Post

Treba priča da se batali, posle Harperovog i Bubinog posta je sve objašnjeno i ako se tako jasno i pažljivo napisano ne razume ostaće samo vredjanje. 

Kako bih ja slatko prisilno vakcinisao sve antivaksere, i pritom se sardonično smejao dok umiru u mukama od izmenjene dnk-a i komplet autistični

Jesu to usporili sa pozivima ili se cela populacija sa teme već vakcinisala (osim Miloša naravno)? 

Budući zet, '92 godište juče dobio poziv za subotu (fajzer), ćera '94, još nije. Zajedno se prijavili.

Edited by Dankan Ajdaho

Samo da javim SvemirZeka popustio...
Znači dva dana max to traje...

.... Shiit has hit the fan!

đe @Valkyrie oćemo pbp

:jerry:

14 minutes ago, Jumanji said:

Da premestim na pravo mesto.

• Popular Post

Primio zeku, jutros on bio na meniju u hali 3. Gladan sam ko vuk, tako da je sve ok, nema kontraindikacija. Dok smo čekali u redu, dvoje napustilo i otišlo kada su čuli da se danas ubrizgava zeka. I to mlađi ljudi. Wtf? Kakvi su to isprani mozgovi. Ako veruješ u nauku i civilizaciju onda ti je valjda svejedno, a ako si drJovana onda si lud i kategorički odbijaš napredak čovečanstva, bilo da je kineski ili britanski.

Hvala Vučiću što si mi poklonio zeku na svoj rođendan usta te jebem žvalava.

Background Picker
Customize Layout