Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

edit: ipak ja nisam pozvan, ćera i supruga. Ja sam štiklirao sve.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Hvala,  no pokušavam jednom u životu da budem ispravan :)

Jesi ti u pečalbi?

Sve kontam da će me zvati na datum kad ne budem mogao, kakav sam ksuzba.

1 minute ago, Filozof manijak said:

naravno, ja vec znam i koji datumi su mi kritichni. moracesh da idesh umesto mahima i mene. i ko josh bude, smeshi ti se mnogo vakcinisanja. ako ikad :hihi:

1 minute ago, Filozof manijak said:

Hvala,  no pokušavam jednom u životu da budem ispravan :)

Jesi ti u pečalbi?

Da, pečalba.

Vidi edit gore. Njih sam prijavio za fajzera a za sebe sve jer sam nezasiti alavac.

2 minutes ago, maheem said:

Da, pečalba.

Vidi edit gore. Njih sam prijavio za fajzera a za sebe sve jer sam nezasiti alavac.

popularan alavac. zvali te :hihi:

11 minutes ago, gospa buba said:

popularan alavac. zvali te :hihi:

Zvali, al zamalo. Zaboravio sam da sam i ćerku prijavio na njeno insistiranje. Neka uđe u zapisnik da sam grozan otac - na ćeru sam zaboravio :cry:

1 hour ago, angelada said:

@jorma shparga

Krenuli i astra zeneku? Je l ima zainteresovanih? Ja bih je primila da je bila onomad, ali ja sam od početka daj šta daš, samo bodi.

Tetka primila astrozeku. Kako se prijavila tako je pozvali. Doduse ona je 65+.

7 minutes ago, Shan Jan said:

Tetka primila astrozeku. Kako se prijavila tako je pozvali. Doduse ona je 65+.

:wub:

i ja cu astrozeku, jednom kad me budu zvali. osecam profesionalnu solidarnost sa izumiteljima, i jedno bracko razumevanje. kao i ja shto radim, objavili su otvoreno svako njesra koje im se desilo :hihi:

Edited by gospa buba

Dobio i ja poziv za vakcinisanje za sutra. Ali ja sam bolestan vec nedelju dana skoro, imam neku kijavicu, prvo me je zabolelo grlo u sredu pa posle od cetvrtka se zapusio nos i kijao sam malo u petak. Smrkljam jos od tad, doduse manje, mada i dalje stavljam kapi. Nisam imao temperaturu, nemam je ni sad. Da li se ide na vakcinaciju u takvom stanju? Jel imao neko iskustvo sa odlaganjem vakcinisanja zbog prehlade?

Edited by Sludge Factory

7 minutes ago, Sludge Factory said:

Dobio i ja poziv za vakcinisanje za sutra. Ali ja sam bolestan vec nedelju dana skoro, imam neku kijavicu, prvo me je zabolelo grlo u sredu pa posle od cetvrtka se zapusio nos i kijao sam malo u petak. Smrkljam jos od tad, doduse manje, mada i dalje stavljam kapi. Nisam imao temperaturu, nemam je ni sad. Da li se ide na vakcinaciju u takvom stanju? Jel imao neko iskustvo sa odlaganjem vakcinisanja zbog prehlade?

moja koleginica, neko kratkotrajno smrkljanje samo, prijavila kad su je pitali, odlozili. rekli da dodje kad ozdravi. 

15 minutes ago, Sludge Factory said:

Imam isti problem ali ću svakako otići sutra pa kako oni kažu. Koliko sam razumeo pre vakcine je neki nazovi pregled 

Cuo sam da ovde u KG pitaju za temperaturu pre vakcine, cak kao i mere na ulasku (ili bi bar trebalo; osoba od koje sam to cuo kaze da joj na ulazu nisu izmerili iako stoji neko sa toplomerom, ali ocigledno se bas ne postuje procedura u tom smislu). 

Just now, Spirit said:

Koliko sam razumeo pre vakcine je neki nazovi pregled 

bar dan, vi ste ?

ja san

bolovali nesto ?

a, sta znam..

temperatura ?

nisam merio

alergija ?

pa, imam na//

evo papirce, predjite pored

Meni merili na ulazu i bio neki nazovi pregled (pitao dr za hronicne bolesti i alergije).

Znači u Škotskoj AZ se bolje pokazala od Fajzera. Doduše posle prve doze. Moguće je da Oksford nije dobro uzeti na tri nedelje i da je zato slabiji u izveštajima i da će sa ovih 12 nedelja pokazati bolje rezultate. A moguće je da su ostali malo frizirali za razliku od Oksforda. Videćemo.

Inače ja znam previše njih koji su dobili kovid posle vakcinacije. Ona žena je samo uputila apel da se uđe u istraživanje, jer je simptomatično. Ne vidim šta je loše proveriti kako Kinez stvarno deluje.

Background Picker
Customize Layout