Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Vi sto ste dobili poziv za Fajzera, ima li neko da je prijavio da se bocka na NBG? Ili lakse, koje ste lokacije za bockanje dobijali?

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

49 minutes ago, banatjanin said:

Dobio i ja poziv za sutra, Phizer, NBG. Nisam nikakav prioritet, prijavio sebe kad i kevu isti dan. Ona prioritet po svim parametrima, prijavljena za sve vakcine i nisu je zvali do sada. 

Jesu ti baš rekli da dobijaš Fajzer ili to kažeš jer si samo nju štiklirao?

@vorda isto.

Ajde baš javite sutra kako ste prošli, ima slučajeva da zapravo zovu na Kineza iako je zaokružen samo Fajzer...

Edited by mraki

Samim se da priznam, ali mi je prošlo kroz glavu da ću, kakve sam kurate sreće, dobiti lažnog kineza. 

Mora da prodje neko vreme da bi se sa sigurnoscu tvrdilo da li je imunizacija 6 ili vise meseci. Ostalo su samo nagadjanja.

44 minutes ago, Milosh76 said:

Vi sto ste dobili poziv za Fajzera, ima li neko da je prijavio da se bocka na NBG? Ili lakse, koje ste lokacije za bockanje dobijali?

napisao sam gore, prijavio sam se za NBG kao lokaciju i poziv sam dobio za DZ na NBG

31 minutes ago, mraki said:

Jesu ti baš rekli da dobijaš Fajzer ili to kažeš jer si samo nju štiklirao?

@vorda isto.

Ajde baš javite sutra kako ste prošli, ima slučajeva da zapravo zovu na Kineza iako je zaokružen samo Fajzer...

nisu mi rekli, samo nju sam štiklirao, ali poznajem nekoliko njih koji su prošle i pretprošle sedmice pozvani i dobili Fajzera. za to su se prijavili, to su im dali. takođe su vakcinisani u domovima zdravlja, ne na sajmu.  takođe su svi od 35 do 45 godina. možda slučajno, ali je tako.

što se mene tiče, primio bih apsolutno bilo koju vakcinu, Fajzera sam zaokružio zbog tadašnjih špekluacija da je moguće da dozvole putovanja samo vakcinisanima, a moj posao u dobroj meri podrazimeva putovanja, najčešće u EU zemlje. tu vakcinu sam odabrao i pošto mi se nije žurilo, jer sam preležao kovid, vođen logikom da će pre da zovu starije i rizične koji su se prijavili za sve i da će poslednje vakcinisati vakcinom koje najmanje ima.

javiću vam šta sam uradio.

Edited by banatjanin

13 minutes ago, mammy two shoes said:

Samim se da priznam, ali mi je prošlo kroz glavu da ću, kakve sam kurate sreće, dobiti lažnog kineza. 

ma ne plaši se, to sigurno nije u igri, ali jbg, svako od nas koji su primili kineza, ima šansu da se nađe u onih 20 % :D

ali negde je rečeno, pa i ako se razbolimo, biće kao prehlada, ja zadovljna :sleep:

Sistem je na random definitivno, drug dobio poziv za sutra, prijavio se pre 2 dana za fajzer/oksford/moderna, godine 30-35 bez bolesti. A npr roditelji mu nisu dobili poziv. 

Inace prijavio se kad sam mu objasnio kako koja vakcina funkcionise, pa zaokruzio ove 3. A ja sam iz nemoci 9.2. promenio na bilo koju, a bio sam prijavljen od 11.1. za fajzer/moderna.

Rekao sam mu i da postoji velika sansa da dobije kineza :D pa cu javiti kako je proslo

1 hour ago, Milosh76 said:

Javi ako ga odbiju ili savetuju da saceka zbog prelezane korone.

Moju koleginicu su vakcinisali, imala koronu krajem decembra.

24. decembra joj se završila izolacija, 23. januara primila prvu dozu. Rekla im da je imala koronu, kažu nema veze, prošlo mesec dana.

Po svemu sudeći, Fajzera sad ima i šalju neke pozive za njega.

Oni što su se prijavili za bilo koju čekaju Kineza :lolol::isuse:

ne vredi, više neću čitati ovu temu, samo se nerviram kako je do jaja mega giga kosmičko super odrađena vakcina u La la lendu, a uredno od 13.01. čekam poziv.

Samo da potvrdim za KBC Zvezdara, sve super organizovano, završio za pola sata, nisam imao poziv.

Svako može da dođe, do pola 3 rade.

@Sammael hvala još jednom na informaciji :)

2 minutes ago, Filozof manijak said:

ne vredi, više neću čitati ovu temu, samo se nerviram kako je do jaja mega giga kosmičko super odrađena vakcina u La la lendu, a uredno od 13.01. čekam poziv.

Zipa sad ovo..

Idem na revakcinaciju za satic :wub:

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Ma gde super...

I ja znam dosta ljudi koji čekaju od 11. 01., stariji su, spadaju u neke od prioriteta, pa još ništa. Neke od nas su prosto zakačili odmah i to je to. Ko bi im znao po kom sistemu uopšte pozivaju, ako se može i govoriti o sistemu...

Background Picker
Customize Layout