Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

1 minute ago, Joe D said:

koliko ova kaslje :isuse:

isto sam pomislio

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

profesor primio fajzera, pa mu malo lakse da se junaci :D
ja sam bukvalno premotavala dok covek ne pocne da prica.

5 minutes ago, Aleksija said:

profesor primio fajzera, pa mu malo lakse da se junaci :D
ja sam bukvalno premotavala dok covek ne pocne da prica.

Pa šta kaže, ukratko, za nas koji nismo trenutno u prilici da poslušamo ?

Da su sve vakcine dobre, da ne treba proveravati antitela svaki cas nakon druge vakcinacije, ko je prelezao kovid treba da se vakcinise 3-6 meseci posle izlecenja...

@dùda mozemo ako bas zelimo izmeriti at jednom, on licno nece meriti uopste. 

testovi nisu standardizovani jos, ne znamo sta znaci koji nivo at, da li su at jedina zastita ili ne... narocito ne preporucuje ucestalo merenje at.

to ti je za pocetak, kad stignes pogledaj, nije vise od 5 min.

5 hours ago, dùda said:

e neverovatna stvar

sestri moga muža danas nisu hteli da daju drugu dozu, dz zvezdara

ona treći dan po prvoj dozi dobila neka čuda po grlu, osip neki, po jeziku isto, mučila se dosta sa tim, zapušen nos, takođe

Tast 3-4 dana posle prve doze Sinovca dobio osip po vratu i obrazima. Nos i jezik OK.

ovi moje kolege rusi u nekih 70% slucajeva groznice, visoke temperature, bolovi u misicima, neki su par dana bas prelezali.

kako se psihopata rasipa vakcinama okolo, kao pijani ruski grof. 

15 minutes ago, Aleksija said:

ovi moje kolege rusi u nekih 70% slucajeva groznice, visoke temperature, bolovi u misicima, neki su par dana bas prelezali.

Pa možda je to i bolje.

Ovaj Kinez ko šećerna vodica :D  Kod većine .

Zar za vakcinu se ne gledaju neka posebna antitela?

Da. Gledaju se antitela na spajk (S) protein, kako i piše u oba nalaza, mada je bilo tvrdnji da kod vakcina s umrtvljenim virusom mogu da se gledaju bilo koja antitela (što je dodatno gledano u nalazu čoveka koji ima nezadovoljavajući nalaz posle vakcinacije).

Ne sviđa mi se koliko ste skeptični prema Žućou...Jebem mu sve pa nemoguće da je takva trešina od cjepiva!

Prenose se sve raspoložive bitne informacije. Možda će se čoveku pojačati imunitet za koju nedelju ili je jedan od retkih koji nije imao sreće.

ja sam kacila nalaz onog egipatskog lekara koji je imao sasvim pristojne rezultate na s protein i nikakve za ukupan igg, posle sinofarma. tako da uopste ne vidim ko moze da tvrdi da ce za kinesku biti dovoljan ili validan uobicajen igg test. iako vidim da se to siri kao aksiom. 

ili cemo se zaraziti ili necemo, to je jedini validan test - a dok je epidemioloska situacija kakva jeste, ponasamo se isto kao i do sada. 

ne znam da li bi i sa sto miliona necega na fajzeru bas trebalo ici na kovid zurke, recimo.

Edited by Aleksija

Zaboravila sam da dodam hit hitova. Neki original Mile(tm)*  se bunio što se vakcinišu Hrvati, jer... tačno je da se on nije prijavio (za sada), ali bolje da stoje na zalihama (" u frižideru") da mu čuvaju, za slučaj da se predomisli. A oni potrošiše na Hrvate.

*To su oni ljudi koji sve odluke zasnivaju isključivo na ličnom iskustvu.

Drugo, tata (75) je primio drugu dozu vakcine Sinofarm, kaže da mu je pojačan apetit i da tamani pirinač uz svaki obrok. Znam, znam, ima tih pošalica koliko hoćeš, ali on nije imao od koga da ih čuje, pa je ipak originalan.

Edited by halloween

Background Picker
Customize Layout