Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

23 minutes ago, Aleksija said:

heh, sigurna sam da je bar trecina od prvih nekoliko hiljada fajzera otisla strinama i clanovima. samo sto nismo bas obavesteni o svim, a kod nas je to i normalno. da ne pominjem onih ko zna koliko zvanicnika koji su se slikali kako primaju vakcinu ne bi li nas "ohrabrili na vakcinisanje".

peru je pocetkom februara poceo masovniju vakcinaciju, tako da nije bas da su ostali na tih 8000.

pri svemu tome, cak i da smo mi ostali na samo 8k fajzera, sta mislis, da li bi ministar dao ostavku jer se vakcinisao pre svih? :laugh:

Nasi su se vakcinisali pred kamerama. Kod nas se ne vakcinisu samo strine clanova, vec roditelji i supruznici lekara koji su za vakcinaciju, uglavnom. I dalje, poznanstvo je jaca veza od clanske karte. I na kraju krajeva, nabavljeno je toliko vakcina da mogu komotno da kazu par hiljada smo nabavili preko veze za nase veze.

Inace, svidja mi se smer u kome ide rasprava, jer se forsira glad za vakcinama, pa neki Mile antivakser hoce u inat da se cepi, jer nece dda dozvoli da se tamo neka strina vakcinise.

Ono sto je negde skandal kod nas je valjevska podvala.

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

• Popular Post

Mislim da je bila bolja taktika, za Beograd posebno, da se pronosi glas da su vakcine nešto ekskluzivno i elitno, ne može tek tako da se prijaviš i dobiješ, nego čekaš u neizvesnosti. Evo oko mene sve lovci na privilegije, najpre su bili u fazonu- ne dam da eksperimentišu na mom ekskluzivnom telu, jer kako bi čovečanstvo nastavilo bez mene da umrem od neke neispitane vakcine. Sad kad u celoj zgradi u kojoj je nekoliko institucija jedino oni nisu primili vakcinu: nema smisla, ostavljeni su na milost i nemilost slučajnosti, sad je fazon- šta ako oni umru, ovaj put od bolesti, kakav bi to nenadoknadiv gubitak bio.

Edited by halloween

Pa to i rade... Ispitali koga da ne zovu... One koji ce najbucnije da se zale. I eto kako se zaradjuje prvi milion. Vakcinisanih.

9 minutes ago, hefaca said:

Pa to i rade... Ispitali koga da ne zovu... One koji ce najbucnije da se zale. I eto kako se zaradjuje prvi milion. Vakcinisanih.

Ima smisla, zato prosvetu nisu jos uvek masovno vakcinisali, veciti cutolozi. Ja tu iskljucivo krivim sindikat, tu je uvek tisina, ponekad eventualno neko saopstenjce

a sad, ako neko od rizicnih u tom produzenom cekanju na red i zakaci virus i nastrada, bar zna da je zrtvovan na oltaru privodjenja mileta k vakcini.

inace, ako vec tragamo za motivima, radikali svako malo menjaju i gaze prioritete koje su sami postavili iz jednog svima poznatog razloga - zato sto mogu.

13 hours ago, foto said:

tipujem da bi red bio da gospodin Емир Хаџихафизбеговић bude pozvan ne neki projekt(il)ic od svojih sirokorucnih srpskih kolega. odradi neku salu i segu i onda BOC. seva ne mora.

naravno, pre cjepiva KUMSov test. jbg, vedrana provalila foru pa sad mora neki kriterijum da se uvede.

Da izrecituje onu svoju odu Naseru Oricu 😅

1 hour ago, Aleksija said:

a sad, ako neko od rizicnih u tom produzenom cekanju na red i zakaci virus i nastrada, bar zna da je zrtvovan na oltaru privodjenja mileta k vakcini.

inace, ako vec tragamo za motivima, radikali svako malo menjaju i gaze prioritete koje su sami postavili iz jednog svima poznatog razloga - zato sto mogu.

Ili ako neki Mileti antivakseri zakace virus zato sto su dalabe... Prioriteti neka obuku skafandere i nek ne seru... Ja sam ko Mile, sad bih uvozio 8000 vakcina nedeljno... 

e neverovatna stvar

sestri moga muža danas nisu hteli da daju drugu dozu, dz zvezdara

ona treći dan po prvoj dozi dobila neka čuda po grlu, osip neki, po jeziku isto, mučila se dosta sa tim, zapušen nos, takođe

temperaturu nije imala

rekli da nikada nisu čuli za takvu reakciju na vakcinu i da je to od mnogo antitela :isuse:, treći dan po prvoj dozi :frust:

poslali je kod njene doktorke da valjda radi neke analize. nema ni ona pojma

Sad sam čuo da je u KBC Zvezdara moguće vakcinisanje sinovac-om bez zakazivanja tj preko reda.

Misliš Sinofarmom? Pošto Sinovac nije stigao kod nas.

Takvu informaciju sam dobio, ni meni nije logično. Ko hoće, može da proba. Ja sutra vozim kevu da primi (pretpostavljam) Fajzer.

7 hours ago, Aleksija said:

heh, sigurna sam da je bar trecina od prvih nekoliko hiljada fajzera otisla strinama i clanovima. samo sto nismo bas obavesteni o svim, a kod nas je to i normalno. da ne pominjem onih ko zna koliko zvanicnika koji su se slikali kako primaju vakcinu ne bi li nas "ohrabrili na vakcinisanje".

peru je pocetkom februara poceo masovniju vakcinaciju, tako da nije bas da su ostali na tih 8000.

pri svemu tome, cak i da smo mi ostali na samo 8k fajzera, sta mislis, da li bi ministar dao ostavku jer se vakcinisao pre svih? :laugh:

Ekvdor je jos uvek na 8.000. :)

Ocekujem citavih 16.000 sledece nedelje.

Peru je krenuo masovnije.

Sad sam čuo da je u KBC Zvezdara moguće vakcinisanje sinovac-om bez zakazivanja tj preko reda.
Mogu da potvrdim
Neki kinez, ne znam koji

fino.

sent from bubamoto

27 minutes ago, renne said:

Mogu da potvrdim
Neki kinez, ne znam koji

Svašta :blink:

Background Picker
Customize Layout