Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

2 minutes ago, borris_ said:

Da znam. U fr ces prije nego sto dobijes vakcinu morati da odgovoris na nekoliko pitanja. Vjerovatno ce biti pitanje o alergijama. 

Ja sam sto se toga tice valjda OK, tj do sad nisam imao problema. Ali mama, koja je u Srbiji, je imala ovaj sok 1993. i sad zato misli da se prijavi za rusku jer je kao u tom smislu sigurnija (a ja nemam pojma da li je). 

Piše 'Исказивање интересовања за вакцинисање против COVID-19'. podneću i ja, ali ovo je sprdnja.

• Author

Pa da, ovo je upitnik bukvalno :lolol: al otkud znam, mozda nece mnogo ljudi hteti Pfizer

Ja stavio sve, čak i Sinovca.

Обавестићемо Вас путем имејла и СМС поруке о термину вакцинације.

ovo stoji u mailu koji sam dobila.

kako sad, ima ili nema prioritetnih grupa?

izgleda da je odziv u prvoj prioritetnoj grupi bas zabrinjavajuci.

Edited by Aleksija

Staviti sve ili samo neke? Kakva je ova kineska? Jel se to koristi negde sem u Kini?

šta podrazumevaju pod "neka od specifičnih oboljenja" ?! Da li su u pitanju hronični bolesnici ili kontraindikacije za vakcinaciju. Idioti

@Aleksija

Ja sam razumela da se i dalje prati onaj plan, a ovo je onako opipavanje pulsa i za statistiku i da neće skoro ništa svakako. 

Just now, Taihoskopija said:

@Aleksija

Ja sam razumela da se i dalje prati onaj plan, a ovo je onako opipavanje pulsa i za statistiku i da neće skoro ništa svakako. 

Meni više deluje da ovo služi za naslove u medijima.

1 minute ago, Kelt said:

šta podrazumevaju pod "neka od specifičnih oboljenja" ?! Da li su u pitanju hronični bolesnici ili kontraindikacije za vakcinaciju. Idioti

kad kliknes na odgovor da, otvaraju ti se bolesti, uglavnom one koje se pominju kao rizicne za koronu.

i da, cak ni ovaj malecni upitnik nisu osmislili tako da se razume.

Frustrira me što očigledno nikad neću zapamtiti poslednje tri cifre JMBG-a.

3 minutes ago, Taihoskopija said:

@Aleksija

pa da, ali bi onda bilo smisleno da te bar pitaju da li pripadas nekoj grupi koj je vec planirana za vakcinisanje. 

ma... i ja trazim smisao.

1 minute ago, Anonymous said:

Meni više deluje da ovo služi za naslove u medijima.

Da, moguće i to, fingiranje procesa i nešto se radi. I što će vremenski biti realizovano ko zna kad.  Svakako se radujem i izabrala sam sve đuture može ✓