Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

14 minutes ago, dùda said:

i moj muž je super. Bio dobro posle prve doze, a evo i sada a dugogodišnji je dijabetičar sa dokazano kompromitovanim imunitetom zbog još nekih komplikacija i pored dijabeta..

Koja bese vakcina?

Edited by Milosh76

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

9 minutes ago, Milosh76 said:

Koja bese vakcina?

Kinez brate, šta bi drugo bilo za plebs :D

48 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

isidora stanković

a pri tome je ona baš baš dete  :wub: i :heart:

6 hours ago, mraki said:

Ako je ukupno prijavljeno za vakcinu ~milion gradjana, a do sad prvu dozu primilo ~750k, uskoro bi svi prijavljeni trebali doći na red, pa čak i mi koji smo izabrali samo Fajzerovu koje valjda stiže 40k nedeljno.

Sa druge strane, moje nisu još zvali, a prijavljeni su za bilo koju kad je čini mi se bilo oko 400k prijavljenih. 
Nikako mi se ne uklapa cela ta računica. Ako uzmemo da su brojke tačne, ko zna koliko je od vakcinisanih ovih što su prijavljeni regularno, a koliko je njih prošlo preko reda.

To 750k je izgleda ukupan broj doza koje su dali, i druga doza je u tom broju. 

Mene zanima da li su ovih novih 500k kineza pustili u promet?  Ovih dana samo cujem da ljudi primaju rusku 

10 minutes ago, Sandradjer said:

Mene zanima da li su ovih novih 500k kineza pustili u promet?  Ovih dana samo cujem da ljudi primaju rusku 

U prvom naletu je mnogo ljudi vakcinisano Kinezom, moguce je da konzervativno trose da bi bilo sigurno dovoljnih doza za revakcinu.

Primaju ljudi Kineza u Kragujevcu. Prvu dozu

• Author

Primaju i na sajmu prvu dozu kineza, 100% provereno

Dobro je.  Vec sam pocela da umisljam da ovih novih 500k nije stiglo uopste :D ili se valjaju po regionu :D

Nova sam na forumu,  ali opterecena vakcinacijom sto ne zovu jos uvek.  Nadam se da razumete stresic

Ima li neko info da li će vakcinacija raditi 15 i 16 ?

radi

47 minutes ago, Sandradjer said:

Sad sam vratio dnevnik da čujem brojke.

Preko 783k primilo vakcinu, 168k obe doze.

Ceo svet piše o nama i divi se, inspirišemo druge zemlje.

A prijavljenih oko milion? 

Zapravo po nekom linku postavljenom pre par strana - 900k. Oni kažu 500k vakcinisanih.

Ovde nisu rekli za prijavljene ili ja nisam čuo.

Svakako nemam mnogo poverenja u zvanične brojke ni po ovom pitanju, mada nisam siguran koliko tu ima prostora za laganje.

Edited by mraki

Background Picker
Customize Layout