Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Jel moze Fajzer da se kupi u nekoj privatnoj klinici? Koliko vidim da se istom vakcinisu uglavnom zdravstveni radnici, jel pretekne nesto?

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

• Popular Post

Moj drugar juče gledao u vestima kako u Tutinu niko neće da se prijavi i promenio prijavu na - Tutin. Javiću ako dobije poziv.

Just now, angelada said:

Moj drugar juče gledao u vestima kako u Tutinu niko neće da se prijavi i promenio prijavu na - Tutin. Javiću ako dobije poziv.

:laugh: Programeri iz Babusnice fazon.

5 minutes ago, angelada said:

uh, gde je tutin... ako ga zovnu ovih dana, pitanje je da li ce moci da se probije, tu ume bas da napada snega.

мијењам старим родитељсима пријаву. оћу писат земун, да ли неко зна неког из мунзеја да је уопште зван. или да ставим нови београд? или нема везе а да ја ипак ставим нови београд?

Za one koji idu na Sajam samo informacija da je revakcinacija prebačena u halu 3. Upravo završio sa drugom dozom. Suprugi stigao SMS da dođe na mesto gde je primila prvu dozu a ona je bila u Batutu. Primili su je danas jedan dan ranije za drugu dozu. 

16 minutes ago, gospa buba said:

мијењам старим родитељсима пријаву. оћу писат земун, да ли неко зна неког из мунзеја да је уопште зван. или да ставим нови београд? или нема везе а да ја ипак ставим нови београд?

Da, moja mama (79) je vakcinisana i revakcinisana Kinezom u DZ Zemun. 

2 hours ago, Sammael said:

I dalje ni moju kevu ni mene nisu zvali, dakle ili nema Fajzera/Sputnjika još dovoljno ili je algoritam™ zakazao u njenom slučaju. Razmišljam da dodam Kineze i promenim opštinu na kojoj sam se prijavio.

Evo ti primer iz Sapca. Porodicni prijatelj 60+ prijavio se u Sapcu za bilo koju i nisu ga zvali, promeni prijavu pre neki dan na opstinu Vladimirci posto i tamo boravi povremeno i stigne mu taj dan popodne termin.

Možda je bolje ove manje opštine, Savski Venac, Vračar, Stari Grad meni deluje da su tu skoro svi vakcinisani koji su se prijavili

1 minute ago, yabadaba said:

Možda je bolje ove manje opštine, Savski Venac, Vračar, Stari Grad meni deluje da su tu skoro svi vakcinisani koji su se prijavili

Samo ponesite rezervne delove za stampac. Danas u Siminoj ispao picvajz jer im stampac guzvao papir.:laugh:

• Popular Post
3 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

https://rs.n1info.com/vesti/lekari-za-voice-odziv-gradjana-srbije-na-vakcinaciju-razocaravajuci/

Znači sveukupno za vakcinisanje prijavljeno 900k. Jezivo.

Ono sto je, ako se ne varam, Kundera pisao. Kad se zavrsi krug dobrovoljne vakcinacije odrediti grupe koje moraju da se vakcinisu ako hoce da se bave svojim poslom (oni koji ukljucuju kontakt sa stanovnistvom) pa ko hoce da zadrzi posao neka zavrce rukav. Ljudske slobode se zavrsavaju onde gde pocinje ugrozavanje slobode drugih.

Mladi vole da veruju da neće na njih, ko je preležao takođe. 

Onda oni koji se razumeju™ u vakcine i šta stavljaju sve u njih bože bože... 

A onda i ostala 3 miliona koji su konji po nekom drugom osnovu. :D

Edited by Plajvi

2 minutes ago, harper said:

Ono sto je, ako se ne varam, Kundera pisao. Kad se zavrsi krug dobrovoljne vakcinacije odrediti grupe koje moraju da se vakcinisu ako hoce da se bave svojim poslom (oni koji ukljucuju kontakt sa stanovnistvom) pa ko hoce da zadrzi posao neka zavrce rukav. Ljudske slobode se zavrsavaju onde gde pocinje ugrozavanje slobode drugih.

iako je pametno i mozda jedino resenje, tesko da ce da rejting to dozvoliti. 

jos jedan od dalekovidih poteza vodje, kao skoro sve tokom ove pandemije - pustao je svoje sumanute pobesnele pse po medijima, sad treba ponistiti taj efekat.

videcemo da li ce i ovaj, mozda jedini solidno organizovan projekat u svom mandatu, uspeti da upropaste u najkracem roku.

Background Picker
Customize Layout