Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Neka me neko ispravi ako grešim ali poenta je da vakcinacija ne sprečava širenje nego ublažava teže oblike bolesti. Tako da ima smisla vakcinisati ljude koje imaju najviše šansi za respirator, a to su stariji, ljudi sa hroničnim bolestima i zaposleni u kovid sistemu.
to znachi da proklamovani zeljeni ishod - zaustavljanje epidemije, nema smisla? mislim, kad vec znamo da se nece desiti unsure.gif

opet, ako su vec rekli bilo shta, kao princip, da prvo idu manekenke koje liche na klaudiju shifer, hocu da vidim da su lepotice vakcinisane! hihi.gif

sent from bubamoto

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Cilj vakcinacije nije zaustavljanje epidemije, vec smanjenje smrtnosti. A statistika je neumoljiva.

Nema nekog interesovanja mladih ni za mere, ni za vakcine. Zivot ide dalje.

5 hours ago, renne said:

ja sam i zvanično prijavio

sa sve linkovima ka drugim forumima gre piše isto

Ali, sta se desava s takvim ljudima, nerealno je da rade ovakve stvari. Kao da su na nekoj misiji da nam "objasne" stetno dejstvo vakcina i sto je moguce vise miniraju proces vakcinacije, koliko god da su u stanju da mu nastete. Koliko covek mora da bude zao i/ili glup da bi radio takve stvari? I jos dosao s takvim postovima ovde gde ima vise lekara i naucnika iz drugih sfera nego sto je mucenik sreo u zivotu.

Kod vakcinacije od gripa, preporučuje se da se rizičnim grupama jer je opasnost od smrtnosti najveća.

.... Shiit has hit the fan!

2 hours ago, elementary said:

Još kada bi mladi uopšte hteli da se vakcinišu ,bar kod nas mislim da je procenat mladih do 30 koji hoće vakcinu mizeran.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Ovo su retke situacije kad coveku na trenutak dodje da zazali za totalitarnim sistemom koji ce da proglasi obaveznu vakcinaciju pa se ti prenemazi koliko hoces. Ne daj Boze da nam se pojavi nesto slicno variola veri u ovakvom drustvu, pocrkali bismo svi za par meseci.

3 minutes ago, harper said:

Ali, sta se desava s takvim ljudima, nerealno je da rade ovakve stvari. Kao da su na nekoj misiji da nam "objasne" stetno dejstvo vakcina i sto je moguce vise miniraju proces vakcinacije, koliko god da su u stanju da mu nastete. Koliko covek mora da bude zao i/ili glup da bi radio takve stvari? I jos dosao s takvim postovima ovde gde ima vise lekara i naucnika iz drugih sfera nego sto je mucenik sreo u zivotu.

pa ovaj je još i dobar kakvih je sve bilo. 1 je bio sa spikom "ja imao dva dana 37.5 i posle toga ništa, žena i dijeca preležali bez ikakvih simptoma, to je to, aj sad svi zajedno da izguramo ovo do kolektivnog imuniteta. nismo daleko. možemo mi to"

Just now, omiljeni said:

pa ovaj je još i dobar kakvih je sve bilo. 1 je bio sa spikom "ja imao dva dana 37.5 i posle toga ništa, žena i dijeca preležali bez ikakvih simptoma, to je to, aj sad svi zajedno da izguramo ovo do kolektivnog imuniteta. nismo daleko. možemo mi to"

Dobar nije izraz za coveka koji je dosao i prosuo presnu laz za koju on zna da je laz, svi drugi znamo da je laz i besmisleno je lako proveriti da je laz. S kojim ciljem?

Neverovatno.

A zasto totalitarni, oces da budes deo drustva, ponasaj se po pravilima drustva i primi vakcinu. Neces vakcinu, nema putovanja, nema posla, nema faksa, opasan si za javnost i ko te jebe. Idi u planinu i cuvaj koze da te ne cipuju masoni i Bil Gejts.

2 minutes ago, Kundera said:

A zasto totalitarni, oces da budes deo drustva, ponasaj se po pravilima drustva i primi vakcinu. Neces vakcinu, nema putovanja, nema posla, nema faksa, opasan si za javnost i ko te jebe. Idi u planinu i cuvaj koze da te ne cipuju masoni i Bil Gejts.

Pa, lepo si opisao jedan random totalitarni sistem koji se vesto maskirao.:D Izmedju ovog tvog i "nema da neces da se vakcinises" i nema neke razlike.

1 minute ago, harper said:

Pa, lepo si opisao jedan random totalitarni sistem koji se vesto maskirao.:D Izmedju ovog tvog i "nema da neces da se vakcinises" i nema neke razlike.

Mudro zboris, ali realno, sto zbog najneobrazovanijeg dela drustva kome su mozak na youtube-u isprale razne Stojkoviceve, da umire vise naroda nego sto mora i da se pati celo drustvo?

15 minutes ago, harper said:

Ovo su retke situacije kad coveku na trenutak dodje da zazali za totalitarnim sistemom koji ce da proglasi obaveznu vakcinaciju pa se ti prenemazi koliko hoces. Ne daj Boze da nam se pojavi nesto slicno variola veri u ovakvom drustvu, pocrkali bismo svi za par meseci.

nisu se valjali mrtvi po ulicama, znachi nicheg nije ni bilo. ako nema zombi apokalipse sa jedenjem mozaka™ po kucama, kao da nema nichega. to je izgleda bio nivo ochekivanja svuda.

1 minute ago, Kundera said:

Mudro zboris, ali realno, sto zbog najneobrazovanijeg dela drustva kome su mozak na youtube-u isprale razne Stojkoviceve, da umire vise naroda nego sto mora i da se pati celo drustvo?

Nema razloga ali to ti je tako. Totalitarni rezimi su prevazidjeni boljom distribucijom razuma i obrazovanijim stanovnistvom, sto se vise povecava infantilnost drustva to sve vise kod ljudi jaca instinkt za podrskom drustvu u kojem ce drzava da misli za tebe jer smatra da ti za to nisi sposoban. Ova sistematska destrukcija i regresija razuma kojoj svedocimo poslednjih decenija moze imati mnogo groznije posledice od onih koje smo u ovom trenutku sposobni da sagledamo.

jel se bocno neko Astro-Zeka ™  vakcinom? 

Valjalo bi da je korona bolest koja daje vidljive spoljašnje manifestacije kao variola što je bila, tipa nekih gnojnih čireva, leprozne kože itd. Ovako, svi znamo da su plućne bolesti vazda bile za nobles, fino, kulturno, spolja gladac. Nema šta da te plaši, korona se vizuelizuje kao neka nežna, suvonjava, jektičava kneginjica, Tolstoj je ne bi bolje osmislio. 

2 minutes ago, Haralampije said:

jel se bocno neko Astro-Zeka ™  vakcinom? 

@Svemir Zekaverovatno 

Background Picker
Customize Layout