Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

:laugh:

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

ja se nisam vakcinisala, te je za mene vakcinacija neefikasna i neuspela hihi.gif

edip. realno, koje su shanse da se jeremic i orban ne bi lepo slagali da im se pruzi prilika?

sent from bubamoto

Pala druga doza Rajfajzena™! Već bi sutra da proverim antitela ali ipak čekam par nedelja..

Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk

Pala nulta doza bilo koje vakcine. 

Antitela nemam.

Antivučić imam!

Radiš protiv (anti)tela svih nas! ko te (ne) plaća da to (ne) radiš???

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Tko god me plaća, ne plaća me dovoljno :fantom:

1 hour ago, vememah said:

Baš čudno, pošto se nije desilo.

Ako pažljiivo pročitaš, napisao sam:

1 hour ago, duma said:

Podsećanja radi, objavljeno je da će 8.000 Pfizer vakcina biti poklonjeno Makedoniji i nije se digla ni približna buka.  Niko se ne seća toga? Tih vakcina nismo imali ni približno koliko kineskih. Njih ukupno nećemo imati ni blizu milion.

Dakle, nisam rekao da su poklonili, već da su objavili da će pokloniti, a to potvrdili i Makedonci. Niko tad nije znao da neće biti poklonjene/prodate po nabavnoj ceni.

Dakle, niko nije kritikavao predlog da se pokloni 8.000 Pfizerovih vakcina. Sad su se svi digli zbog približno iste količine kineskih kojih imamo milion.

Priča da i ovo nije sve kako treba, pa i za to treba kritikovati ne stoji, jer oni jednu aferu zatrpavaju s drugom. Imaju X afera za vratom.

Jovanjica ih je dobro pritisla. U Evropi nije baš uobičajno da vrh vlasti bude povezan s narko bosovima. Oni su tu ozbiljno zalegli.

Pohapšeni svi drugari od Danilovog drugara. Vođu tih drugara je svojevremeno i Tata branio.

Imaju sukobe unutar policije.

Vakcinacija ide bolje nego u svim okolnim zemljama i većini zemalja EU. Vakcinacija postaje dominantna tema. Po tebi to ne odgovara Vučiću?

Edited by duma

23 minutes ago, zoki said:

Pala druga doza Rajfajzena! Već bi sutra da proverim antitela ali ipak čekam par nedelja..

I kad proveriš? 

U domu kod moje keve osoblje vakcinisano juce.Dve nedelje posle sticenika. Mojoj kevi pada 13.02 revakcina.

Sad treba razabrati da li se rok za posete odnosi na sticenike ili osoblje...

A kako se određuje tko se cijepi Fajzerom a tko Kinezom ako su štiklirani i jedan i drugi? To malo ne kapiram...Kako @zokiFajzerom a svi oko mene uključujući i mene Žućoom?

Softver.

@duma

Nije se desilo da je bilo ko objavio da će se Makedoniji pokloniti vakcine. Vest je prvi objavio Zaev, koji je rekao da će platiti nabavnu cenu iako je Vučić ponudio da budu besplatne.

I kad proveriš? 
Ništa, čista radoznalost.. Antitelometrija :)@ronin ja sam ti iz struke™

Hoće li stvarno da donesu Džonson i Džonson vakcine u Srbiju ili je to sprdnja?

Oće, neka se spremi sledeća test grupa!

Background Picker
Customize Layout