Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

9 minutes ago, harper said:

Apdejtovao prijavu Kinezom i stiglo mi da me bocnu u Siminoj prekosutra. Prioritetna grupa - "ugledni" forumas.:laugh:

Sta te je nateralo da popustis? :D

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

40 minutes ago, radisa said:

Umamo u Statistiku, kao Vučić u satove... :fantom:

moracesh da mi verujesh da umemo.

kad hoce da im eksperiment ima matematiku, dodju kod nas. ne u nigeriju. problem je shto se u nigeriji tradicionalno dobijaju bolji rezultati, ako naruchilac ima neku agendu, ali srbija je eksperimentalna jedinica koja najbrze i najpouzdanije obradjuje rezultate.

kod nas se klinichke studije rade svecki :sleep:

VEC_3978-725x483.jpg

VEC_3984-725x483.jpg

shta je njih spopalo :blink:

Moja majka se prijavila za "bilo šta" drugog dana prijavljivanja (ima sigurno 10 dana) i niko je ne zove.

Kako saznaje Blic, na Torlak je upravo stiglo još 11.700 doza Fajzerove vakcine.

- U naredne dve nedelje očekuje se da počne da stiže između 10.000 i 20.000 ove vakcine nedeljno - kaže naš izvor, i dodaje da 15. februara očekujemo još 41.000 dozu Fajzer vakcine.

-------------

Sad ako me ne pozovu, nece nikad :D 

27 minutes ago, gospa buba said:

moracesh da mi verujesh da umemo.

kad hoce da im eksperiment ima matematiku, dodju kod nas. ne u nigeriju. problem je shto se u nigeriji tradicionalno dobijaju bolji rezultati, ako naruchilac ima neku agendu, ali srbija je eksperimentalna jedinica koja najbrze i najpouzdanije obradjuje rezultate.

kod nas se klinichke studije rade svecki :sleep:

Zezao sam se ja malo, zbog Kona i statistike... Znam ja da mi kad hoćemo možemo da budemo u top 5 u svetu, tj, kad se ne meša neko ko ne treba...

No, uvek se seim statistike mrtvi/bolesni u junu/julu... Ja se bojim takvih statistika... :fantom:

Pa šta ima veze kada ćete zvati. Imaš antitela. Ja sam letos preležao i još se nisam prijavio. Svakako ću tek tamo najesen, ako bude takva epidemiološka situacija. I to naravno nekom hi tech. Ovo kinesko ne pada mi na pamet.

edit: /\ /\

Edited by Jozef K.

Kod nas se i fingirane statistike rade belosvecki 

3 minutes ago, Milosh76 said:

Kako saznaje Blic, na Torlak je upravo stiglo još 11.700 doza Fajzerove vakcine.

- U naredne dve nedelje očekuje se da počne da stiže između 10.000 i 20.000 ove vakcine nedeljno - kaže naš izvor, i dodaje da 15. februara očekujemo još 41.000 dozu Fajzer vakcine.

-------------

Sad ako me ne pozovu, nece nikad :D 

:0 

Jbt, kao "Tamni vilajet". 

6 minutes ago, gospa buba said:

shta je njih spopalo :blink:

Kad je džabe, bude ovako... Dobro a se nisu pobili... Setim se uvek događaja sa Japanskim trešnjama...

19 minutes ago, Milosh76 said:

Sta te je nateralo da popustis? :D

Pa, ja sam zaobisao Kineze u prvom momentu ne zato sto nemam poverenja u njihovu vakcinu vec zato sto postoji bojazan da je nece odobriti Evropska agencija za lekove pa nece biti dovoljan uslov da moze da se putuje, a meni posao mnogo zavisi od mogucnosti da putujem. Kako su stvari pocele da se odvijaju izgleda da ce Agencija odobravati sta god stigne, samo da ispuni neke osnovne uslove bezbednosti i da ce distribucija vakcina potrajati, tako da do putovanja ce biti kao do Soluna - sto somuna. Bolje da to vreme cekam vakcinisan.

3 minutes ago, Jozef K. said:

Pa šta ima veze kada ćete zvati. Imaš antitela. Ja sam letos preležao i još se nisam prijavio. Svakako ću tek tamo najesen, ako bude takva epidemiološka situacija. I to naravno nekom hi tech. Ovo kinesko ne pada mi na pamet.

edit: /\ /\

Treba mi papirce na kome pise da sam vakcinisan, da bi mogao privremeno da pobegnem iz Srbije, recimo najkasnije za Uskrs, a nadam se i dosta ranije. A ako se budem ja vakcinisao, mozda nateram i zenu koja "ceka da vidi kako ce se stvari odvijati" da i ona odradi isto.

Just now, harper said:

Pa, ja sam zaobisao Kineze u prvom momentu ne zato sto nemam poverenja u njihovu vakcinu vec zato sto postoji bojazan da je nece odobriti Evropska agencija za lekove pa nece biti dovoljan uslov da moze da se putuje, a meni posao mnogo zavisi od mogucnosti da putujem. Kako su stvari pocele da se odvijaju izgleda da ce Agencija odobravati sta god stigne, samo da ispuni neke osnovne uslove bezbednosti i da ce distribucija vakcina potrajati, tako da do putovanja ce biti kao do Soluna - sto somuna. Bolje da to vreme cekam vakcinisan.

Isti razlog zasto cekam nesto drugo osim Kineza. Samo sto nisam siguran da ce ih bas tako brzo "priznati".

Edited by Milosh76

Just now, harper said:

Ja sam slično razmišljao, samo sam uspeo da dobijem rajfajzena™ nekako... Da ga nisam dobio, uzeo bi kineza, sigurno...

1 minute ago, Milosh76 said:

Treba mi papirce na kome pise da sam vakcinisan, da bi mogao privremeno da pobegnem iz Srbije, recimo najkasnije za Uskrs, a nadam se i dosta ranije. A ako se budem ja vakcinisao, mozda nateram i zenu koja "ceka da vidi kako ce se stvari odvijati" da i ona odradi isto.

To još nigde nije navedeno kao uslov za ulazak u neku zemlju.

Background Picker
Customize Layout