Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Je l’ uopšte našao neko vest da će kod nas doći ovaj booster? Stvarno razmišljam da odem u komšiluk i tamo primim 4. vakcinu. 

4 minutes ago, garmonbozia said:

Je l’ uopšte našao neko vest da će kod nas doći ovaj booster? Stvarno razmišljam da odem u komšiluk i tamo primim 4. vakcinu. 

Pošto korona više nije na naslovnim stranama u medijima, bojim se da nadležne (Vučića) zabole ona stvar da se sad cima i plaća neke nove vakcine...nažalost.

Tako da putuj igumane.

A šta ćemo sa fabrikom vakcina?!

2 hours ago, garmonbozia said:

ja juče išao po vakcinu za grip i rekli mi da se dvovalentna uopšte ne planira, tako da sam primio staru 4.

ja juče išao po vakcinu za grip i rekli mi da se dvovalentna uopšte ne planira, tako da sam primio staru 4.
primio si staru za kovid? koju?

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

pfizer

1 hour ago, Kelt said:

svaka čast, kakvi debili

hrvatsko eve me

3 hours ago, Kelt said:

I ja sam primila četvorovalentnu ( mene dr.gledao belo kad sam pitala za buster vakcinu.....).

Tj.primila sam ovu redovnu za sezonski grip, pa sam uz put pitala i za buster vakcinu. 

Edited by makondo

4 hours ago, Tale said:

A šta ćemo sa fabrikom vakcina?!

:covid19:

Kod mene na poslu vec pricaju da su se protiv kovida bzv vakcinisali. To sto su pretekli da pricaju to nema veze 

Edited by Sandradjer

nije problem, bice opet s_w.gif

u stvari onaj nestor smajli.

dzabe su se vakcinisali od rodjenja, realno. vidish da im se nishta nije desilo .

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Ne znam sta je sa vakcinama?Jos nismo dobili sezonske vakcine za grip?

sve neprofitabilne stvari, kao sto su vakcina, centralno grejanje i jeftina hrana se polako ukidaju. to je trend svuda u svetu i sta fali da malo ustedimo kad je miholjsko leto.

po školi masovno kašljemo i kijamo, da li od virusa ili smrzavanja pošto se do novembra štedi na grejanju ko zna.

više nikoga nije ni briga.

e jedino moram da priznam da mi uzivamo jos od septembra u blagodetima toga sto nam je skola u istoj zgradi sa vrticem i ima svoju kotlarnicu, tako da na poslu nismo osetili hladnocu. ali zato su u ostalim skolama stvarno neljudski uslovi, stare zgrade sa losom stolarijom i deca u jaknama, uzas.