Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Ne moras. Sve mi je jasno. Poznajem taj/takav mentalitet, iako sam iz nesto drugacijeg. 

Skroz ozbiljno, secam se da prvo sto sam pomislila kad je sve pocelo da pojedini nasi lokalni mentaliteti u kombinaciji sa ovakvom opstom opasnoscu predstavljaju eksplozivnu smesu, a da ce balkanski politicari u svom stilu da oportuno ostave ljude na cedilu pa kome se kako zalomi da prodje. Strasno kad mora da se privatno ulazi u konflikt da bi se zastitila porodica.

19 hours ago, bags said:

Johnson & Johnson

Na mom uzorku od 50ak kolega bukvalno je svako bio rasturen posle vakcine.

Kad su primali boostere sad Moderna/Fajzer nikok se nije specijalno zalio.

interesantno, a meni skoro baš ništa (osim nekog generalnog umora i otpadanja ruke)

i isto je bilo i posle osvežavanja Modernom

jednu drugaricu je pak rasturio JJ, mada ona misli zbog neke infekcije za koju nije ni znala nego se posle slučajno otkrilo

a meni je svojevemeno bila izbor jer je

1) bila jedina dostupna u datom trenutku pored Astre

2) pobedila je Astru jer su obe vektorske a posle jedne doze već miran (nije da me je "mrzelo da se cimam" niti išta slično, ali prosto jeste  jednostavnije)

pa da, progunđaće štanamrade[emoji769] i prihvatiti.
Pa to je ono...
Da je za Halkidiki trebala vakcina, Mile bi u oko primio...

... Shiit has hit the fan

Vest je stara nedelju dana, pa ne znam je li bilo, tek neki lik u Sloveniji se vakcinisao 23 puta na ime drugih, koji ne zene vakcinu :D 

Kod mene treci Fajzer juce, sve OK za sad. Ne znam ni da li je ministar zdravlja stigao da zavrsi recenicu da je treca doza otvorena svima kad sam rezervisao termin.

i shta mu je bilo? pretvorio se u antitelo? [emoji38]ol:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Ništa
Osim što su podneli krivičnu :D

3 minutes ago, gospa buba said:

i shta mu je bilo? pretvorio se u antitelo? emoji38.pngol:

Njegovo telo je postalo antitelo, sada njegovo antitelo ima tela.

Edited by Milošica

Prilika da ga na brzinu osude na rad za društvenu korist kao maskotu, npr. Vakcinamen.

23 primio, umro nije, pušite ga antivaxxeri, štaćetesad

Prilika da ga na brzinu osude na rad za društvenu korist kao maskotu, npr. Vakcinamen.

23 primio, umro nije, pušite ga antivaxxeri, štaćetesad
trebalo bi da je pao vec od pete sheste [emoji38]ol:

makar :unsure:

a vi mislite da gejc mece cip u svaku vakcinu, nemojte da ste naivni!

Edited by vememah

Kolko traju ove reakcije? Meni sad kao da opet raste temperatura a bilo mi ok danas popodne.

Inače žena me ubola malo nespretno, kao naletela na mene iglom. Pričam ortaku on me pita šta joj bi. Premotavam film, sećam se njene face. Tačno se vidi da žena sedi tamo i bleji i kad neko dođe treba joj vremena da se seti zašto je tu. Npr mene je videla na vratima ali trebalo joj je 10tak sekundi da se seti da me pozove. Nema nikog, Apotekar mi kaže da je tako i u Borči, sede čekaju ljude ako dođu kad dođu...

a vi mislite da gejc mece cip u svaku vakcinu, nemojte da ste naivni!
pa jebemu sad ako ni na chipovanje ne mogu da se oslonim. imal makar grafena u svakoj? :ohmy:

U Beogradu je danas otvoren punkt za vakcinaciju protiv koronavirusa u robnoj kući „Ikea”.

Građanima su na tom punktu na raspolaganju Sinofarm i Fajzer vakcine, radno vreme punkta danas je do 17 sati, a već od sutra i svakog narednog dana od 12 do 20 časova.

Otvaranju punkta u robnoj kući „Ikea” prisustvovali su zamenik gradonačelnika Goran Vesić i gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević.

Oni su najavili da će do kraja godine biti otvorena još dva vakcinalna punkta – u tržnom centru „Stadion” i Beošoping centru.

Između ostalog, još jednom su apelovali na sugrađane da se vakcinišu i na taj način zaštite svoje i zdravlje drugih ljudi.

Osim na punktu u robnoj kući „Ikea”, građani se mogu vakcinisati u tržnim centrima „Rajićeva”, „Ušće” i „Galerija” u okviru Beograda na vodi, kao i u hali 7 Beogradskog sajma.

Takođe, na raspolaganju su im i punktovi u svim domovima zdravlja na teritoriji Beograda.

https://www.politika.rs/sr/clanak/493425/Otvoren-punkt-za-vakcinaciju-u-robnoj-kuci-Ikea

Edited by vememah

@morgana

jesi li se častila trećom dozom