Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

10 minutes ago, Roger Sanchez said:

To je i dalje samo anegdoktalno...

Naravno. Nije neka naucna analiza nego jednostavno smo primetili. A opet sad nekoliko se zarazilo posle  J&J i nije bilo nikakvih vecih problema.

Ja zapravo imam teoriju da se dobar deo tih antivaksera zapravo samo plaši igle, ali neće to da prizna. Kako inače objasniti te koji biraju J&J logikom da je samo jedna?

2 hours ago, mraki said:

Ja zapravo imam teoriju da se dobar deo tih antivaksera zapravo samo plaši igle, ali neće to da prizna. Kako inače objasniti te koji biraju J&J logikom da je samo jedna?

Kod mene u drustvu se pravdaju sa:
- mrzi me da se cimam 2x da idem

i to je uglavnom to

Moji neki iz inostranstva su u fazonu da je manji rizik ako primiš samo jednu. :rolleyes:

Test pred treću rusku vakcinu pokazao mali broj antitela.

Sastavo me buster ko bejzbolkom ali zato dva dana mogu da ležim i blejim. Isplati se i mimo imuniteta ako se ja pitam

Germany Moves Toward Mandatory Covid Shots as Europe Clamps Down

Germany took a step closer toward making Covid-19 vaccinations compulsory as the incoming chancellor threw his support behind the move, part of a tougher line by European leaders as the pandemic spirals out of control.

• Popular Post
Napisao čovek pametno još pre 10 dana.

Edited by vememah

11 hours ago, Aleksija said:

hvala, konacno je ozvaniceno :)

2 hours ago, vememah said:
Napisao čovek pametno još pre 10 dana.

Otpor™ velike većine je zapravo klimav kao babini zubi.

Ja sam se svađao vatreno s dijelom svoje familije.

Onda je ljetos kolovođa tog dijela, koji je zanatlija, shvatio da neće moći raditi u Sloveniji ako se ne cijepi, a tamo zarađivao lijepe novce.

U roku od tri dana cijepili su se prvom dozom svi, mene su pitali koje im cjepivo preporučujem.

Edited by Roger Sanchez

pa da, progunđaće štanamrade™ i prihvatiti.

• Popular Post

Moji apeli na to da mi je stara i cijepljena mati, koju kao mater dijelim sa članicom tog dijela familije (!), dijabetičarka i pušač i da je u visokorizičnoj skupini nisu međutim padali na plodno tlo mjesecima. Hence vatrene svađe.

Zato kažem, utemeljeno: ništa uvjeravanje, apeliranje, društvena odgovornost, razum, nego: po džepu, korbačem, izopćenjem, šikaniranjem, otkazima i svim drugim prisilnim, nasilnim i nemilosrdnim sredstvima.

Edited by Roger Sanchez

47 minutes ago, Roger Sanchez said:

Otpor™ velike većine je zapravo klimav kao babini zubi.

Ja sam se svađao vatreno s dijelom svoje familije.

Onda je ljetos kolovođa tog dijela, koji je zanatlija, shvatio da neće moći raditi u Sloveniji ako se ne cijepi, a tamo zarađivao lijepe novce.

U roku od tri dana cijepili su se prvom dozom svi, mene su pitali koje im cjepivo preporučujem.

Jesmo "familija", ne moze da se kaze da nismo :laugh:. Kao ona Jovandekina baba iz Osme ofanzive. 

Ali pazi ti mentalnog sklopa. Imaju jednog koga uvazavaju i ako se on oportuno vakcinise (iz njegovog ugla dakako), svi za njim k'o ovce. Cudo su te pitali za preporuku? Izgleda da i tebe uvazavaju u potaji :).

Edited by Moonwalker

A čuj, glavni breadwinner, a njegova mati inspirator otpora, on osoran i tvrdoglav, ali očito samo do određenih pekunijarnih granica. Mislim, sad sam već dovoljno napisao da se induciraju obiteljske veze i međuovisnosti, ne moram vam točno nacrtati