Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Evo me u bloku 44, imaju Modernu, primiću je sada. Nije gužva. 
Hvala [mention=7848]Jimmy Kowalski[/mention]baš si me poštedeo cimanja [emoji4]
chim pritisne frizere, eto i mene stare antivakserke :hihi:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Rekli su mi da mogu očekivati bol u ruci itd iako je treća, s obzirom da ovaj tip vakcine prvi put primam. Ja to svakako i očekujem tako da sam u miru s tim. Javiću ako bude nešto ekstremno, za sad ništa. 

Dobro me podseti da ti na frizurama pokažem na čemu imam da zahvalim koroni koja je bila uhvatila moju redovnu frizerku. 

Edited by Valkyrie

Rekli su mi da mogu očekivati bol u ruci itd iako je treća, s obzirom da ovaj tip vakcine prvi put primam. Ja to svakako i očekujem tako da sam u miru s tim. Javiću ako bude nešto ekstremno, za sad ništa. 

Dobro me podseti da ti na frizurama pokažem na čemu imam da zahvalim koroni koja je bila uhvatila moju redovnu frizerku. 
imash vremena do pola decembra.

i ti i ana brbabic [emoji38]ol:

Par Zeka oko mene nije imalo nikakvu reakciju na buster Fajzerom.

Ne razumem ali za ovo što si me strpala u istu rečenicu sa Brnabić... Nemam komentar, za srce si me ujela. 

I ja malopre u Batutu Modernizovao Fajzera.

5 minutes ago, Valkyrie said:

Ne razumem ali za ovo što si me strpala u istu rečenicu sa Brnabić... Nemam komentar, za srce si me ujela. 

FE8-RgRXsAMYJJr?format=jpg&name=small

12 minutes ago, Valkyrie said:

Moje iskustvo: Prva doza nista; Druga posle 15h manja temperatura i blaza groznica. Resio jedan paracetamol. Posle toga nista.

Poslusala @precog i uzela slobodan dan. Ako nesto znaci.

Edited by Moonwalker

ona ce da me natera da se vakcinishem da bih otishla kod frizera, a ti cesh da me naterash da ne idem uopshte? :hihi:

Ma, bre, sama sam se farbala, šarena sam ko hijena. Imam neki DIY ombre jebote! 

aaa. vidi, ova tek treba da postane moja redovna polugodishnja frizerka. sve je u igri [emoji38]ol:

Just now, Frank Pembleton said:

Jutrosbilobrdo nekih kineza, i su ih ove otkovale. Došli da nekim papirima na kineskom.
Bilo je, ajde palite...

... Shiit has hit the fan

Dokle tako prema investitorima..bagra smo nezahvalna

1 minute ago, Valkyrie said:

ja kad sam prije par g vracala prirodnu boju, ofarbam se, ispere se (posto je kosa bila blajhana, pramenovi), ja se ponovo ofarbam, ispere se, otjeram sve u materinu, prestanem sa farbanjem i proglasim ombreom and i think it's beautiful.

Moram da pitam... šta je ombre? 😅

O bre, to i ja znam.
Ali neću da ti kažem. 

Edited by mraki