Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

drzava je debil, ponasa se kao da virus koristi broj pasosa kao pin kod

10 hours ago, Caligula said:

Sto rece zaverenicki i antiglobalisticki Mira Bobic kod nekog yutjuba, "krijemo se kao prvi hriscani" :lol:

Ne moraju da se kriju...samo da se ne mešaju sa nama.

Neka dobiju svoje bolnice, svoje doktore, svoje kafane i svoje autobuse. Pozdravljam njihovu slobodu na pristojnoj distanci.

32 minutes ago, April said:

Ne moraju da se kriju...samo da se ne mešaju sa nama.

Neka dobiju svoje bolnice, svoje doktore, svoje kafane i svoje autobuse. Pozdravljam njihovu slobodu na pristojnoj distanci.

Ako su glupi ne znaci da su dosledni. Jedno proizilazi iz drugog.

Ne postujem civilizacijske norme ali zahtevam da se prema meni odnose kao prema civilizovanom coveku. Uskracujem prava drugima a ne dam da se prava uskracuju meni.

12 hours ago, morgana said:

da, da, ne moze da se uknjizi doza niti da se pravda. medicinari na punktovima su bas fini ali jebiga.

Stvarno su nesposobni

Javljaj razvoj situacije

hocu, naravno :)

3 hours ago, April said:

Izvini, a o cijem trosku? :tongue:

[mention=1725]Mercuzzio[/mention] 

E da, jos jedan stos koji sam ukopcao tamo - ako trazite rusku vakcinu morate da cekate da se skupi petoro zainteresovanih, pa svi djutute to odradite, valjda su takva pakovanja i nece raspareno da otvaraju. Neko dvoje mucenika tamo cekali da se pojavi jos ljudi. 

U DZ Stari grad ne mora da se čeka, meni su pre mesec dana dali čim sam došao, iako niko drugi od prisutnih nije primao tu vakcinu.
14 hours ago, morgana said:

da, da, ne moze da se uknjizi doza niti da se pravda. medicinari na punktovima su bas fini ali jebiga.

I onaj eTurista sistem za strance crko?

16 hours ago, Valkyrie said:

@goofs

Za Modernu treba 10 saboraca. 

16 hours ago, jms_uk said:

Jer se za buster daje pola doze.

Sent from my iPhone using Tapatalk

16 hours ago, Valkyrie said:

A pola doze se daje jer je jača od Fajzera. 

Sad ti. 

ide 50mg za 1. i 2. dozu.

za buster 25mg, tako da je promenljivo to koliko treba modernih drugara da nakupite. ja imao srecu i potrosio poslednjih 25mg iz flasice.

20 minutes ago, Kampokei said:

I onaj eTurista sistem za strance crko?

Kako mi je rečeno, ni tako ne mogu da primim buster. Ako se stvar ne promijeni za par dana uplatiću noćenje negdje. Mogla bih i da pišem nekom hostelu ili izdavaocu sobe, ionako sam svima drugima (Batutu, eTuristu, ambasadi) već pisala.

Meni rekli da mi buster mogu dati samo kao prvu (jer dvojno državljanstvo) :isuse: 

znači mogu da primim opušteno 5 ili 6 doza

3 minutes ago, James Marshall said:

Meni rekli da mi buster mogu dati samo kao prvu (jer dvojno državljanstvo) :isuse: 

haha, svidja mi se kategorizacija, mi vanzemaljci nijednu, vi dvojni n+1, a drzavljani srbije samo po ps-u.

maheri.

@Kampokei, mozda ce i moci tako kao sto kazes, da uplatim nocenje i uz prijavu boravka nominujem se za vakcinu. Pisala sam hostelu, imali su takvu praksu.

Hvala puno, a javljam ishod.

1 hour ago, James Marshall said:

pa jesu te upisali kao prvu?

Kako mi je rečeno, ni tako ne mogu da primim buster. Ako se stvar ne promijeni za par dana uplatiću noćenje negdje. Mogla bih i da pišem nekom hostelu ili izdavaocu sobe, ionako sam svima drugima (Batutu, eTuristu, ambasadi) već pisala.
A tebi ne igra da se prijaviš kod nekog?
Ako treba tu smo...

... Shiit has hit the fan