March 8, 20223 yr On 7.3.2022. at 12:01, Plajvi said: Plaky, to nema kod mene. Prosle godine sam tukao Dijamantov burger preliv, najjace nesto, kombo senf-majonez samo mnogo lepse, ima neku tajnu u sebi. 3 klase iznad Heinzovog. Sad ni toga nema, a bilo u Maxiju. I to ima u Veru
March 14, 20223 yr On 7.3.2022. at 16:19, Singer said: Ovaj senf iz linde u "francuskom terminu" je sasvim OK... malo čudan, prvo me šikne ljuto a posle ko da puter jedem... pa me opet šikne ljuto Jutros probao sa hrenovkama, definitivno slabiji od onog Delezovog. S druge strane, meni je verovatno jezik već otupeo na te blaže varijante dižonaca
March 16, 20223 yr vi sto volite ljut senf a ne mozete da nadjete napravite svoj,jednostavno je...bukvalno samo seme slacice potopite preko noci u vinskom sircetu ili belom vinu pa ujutru procedite i sameljete ih i dodate zacine po ukusu so,secer i ako treba jos sirceta...dobije se jbn cistac sinusa..
March 16, 20223 yr kupio ovakav isti pre par dana u AMAN-u za 130 din. nije hrđav, malo kiseliji nego što ja volem... ali radi posao. imaju i dižon od istog proizvođača, ista cena i ista doza (teglica).
June 10, 20222 yr Jel ovo samo redizajn pakovanja? Jer nešto ne pamtim da neki pre nije bio poslan ili sa glutenom.
September 24, 2024Sep 24 Koji pristupačan dižon senf da kupim i gde? Pristupačan u smislu da je široko dostupan. Metro ne smatram dostupnim.
September 24, 2024Sep 24 a ja se ponadala novoj svađi. nismo odavno imali plezir da se uhvatimo oko gluposti za vratove.
September 24, 2024Sep 24 3 minutes ago, mammy two shoes said: a ja se ponadala novoj svađi. nismo odavno imali plezir da se uhvatimo oko gluposti za vratove. Evo da probam ja English style >>> Dijon Meni omiljeni Coleman’s