msv Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 On 7.3.2022. at 12:01, Plajvi said: Plaky, to nema kod mene. Prosle godine sam tukao Dijamantov burger preliv, najjace nesto, kombo senf-majonez samo mnogo lepse, ima neku tajnu u sebi. 3 klase iznad Heinzovog. Sad ni toga nema, a bilo u Maxiju. I to ima u Veru
ajgor Posted March 14, 2022 Posted March 14, 2022 On 7.3.2022. at 16:19, Singer said: Ovaj senf iz linde u "francuskom terminu" je sasvim OK... malo čudan, prvo me šikne ljuto a posle ko da puter jedem... pa me opet šikne ljuto Jutros probao sa hrenovkama, definitivno slabiji od onog Delezovog. S druge strane, meni je verovatno jezik već otupeo na te blaže varijante dižonaca 1
ivy Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 vi sto volite ljut senf a ne mozete da nadjete napravite svoj,jednostavno je...bukvalno samo seme slacice potopite preko noci u vinskom sircetu ili belom vinu pa ujutru procedite i sameljete ih i dodate zacine po ukusu so,secer i ako treba jos sirceta...dobije se jbn cistac sinusa..
Reaktor Posted March 16, 2022 Posted March 16, 2022 kupio ovakav isti pre par dana u AMAN-u za 130 din. nije hrđav, malo kiseliji nego što ja volem... ali radi posao. imaju i dižon od istog proizvođača, ista cena i ista doza (teglica).
Filozof manijak Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 On 22.5.2022. at 10:26, renne said: e jebi ga
*edited by mod Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Jel ovo samo redizajn pakovanja? Jer nešto ne pamtim da neki pre nije bio poslan ili sa glutenom.
gospa buba Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 pa jel treba zaliha da se organizuje?sent from bash mnogo dobar novi bubamoto
Ras Posted September 24 Posted September 24 Koji pristupačan dižon senf da kupim i gde? Pristupačan u smislu da je široko dostupan. Metro ne smatram dostupnim.
mammy two shoes Posted September 24 Posted September 24 a ja se ponadala novoj svađi. nismo odavno imali plezir da se uhvatimo oko gluposti za vratove. 1 1 3
bios Posted September 24 Posted September 24 3 minutes ago, mammy two shoes said: a ja se ponadala novoj svađi. nismo odavno imali plezir da se uhvatimo oko gluposti za vratove. Evo da probam ja English style >>> Dijon Meni omiljeni Coleman’s
Recommended Posts