Jump to content
IGNORED

Sve o senfu

Anonymous

Recommended Posts

Posted

di može dižon da bude jutarnji, si normalan

• Haha 2
Posted

Imaju li i vama svi prošlogodišnji Dižoni drugačiji ukus u odnosu na prethodne sezone? Bukvalno kod svih proizvođača ima neki mnogo jači i oštriji miris i ukus...u toj meri da mi ostaju nepojedeni. Čak i pri kuvanju ih preskačem ako mogu.

Reko' postcorona sindrom je....ali jok, nije.

Posted
On 4.3.2022. at 20:50, Singer said:

E, samo da se ogradim - ovo sam načelno pisao kakav je dijon senf u odnosu na C.

Ovaj iz linde još nisam probao. emoji16.png

Imaš dobar dijon u Maxiju. Deleze, ne znam dal ga još dovlače ali su oni načelno OK sa ponudom dižona.

jednom kupila ovaj, moji bacili u djubre. Ni meni se nije svideo.

SENF DIJON 200G TUBA MAUTNER MARKHOF

ali mi se zato ovaj svideo mnogo ali ne mogu da ga nađem

Senf 200 ml Dijon - Konzum

Posted (edited)

Gde nalazite estrogen™? Ja jedno vreme nalazio crveno-beli u Univeru, ali dugo vec nema. 

@Sara - vidjao sam prosle godine taj Thomy senf u tubi u Idei, probaj po njihovim radnjama. 

Edited by Plajvi
  • +1 1
Posted
Gde nalazite estrogen[emoji769]? Ja jedno vreme nalazio crveno-beli u Univeru, ali dugo vec nema. 

[mention=10244]Sara[/mention] - vidjao sam prosle godine taj Thomy senf u tubi u Idei, probaj po njihovim radnjama. 
estrogen univer/ideja koliko se secam.

sent from novi mnogo jak bubamoto.

Posted
15 minutes ago, Plajvi said:

Gde nalazite estrogen™? Ja jedno vreme nalazio crveno-beli u Univeru, ali dugo vec nema.

Vero i Aroma

• +1 1
Posted

Plaky, to nema kod mene. :unsure:

Prosle godine sam tukao Dijamantov burger preliv, najjace nesto, kombo senf-majonez samo mnogo lepse, ima neku tajnu u sebi. 3 klase iznad Heinzovog.

Sad ni toga nema, a bilo u Maxiju. 

Posted

pre neki dan sam preturala po teglama i pronadjem ovu,naravno,praznu teglu....al je to bio senf....jel postoji taj jos uvek?

pretpostavljam da se prodaje u susednim zemljama?

podravka_mustard-1_7dabd8f3-25a7-4924-86

Posted

to mozda u Beograckom..po provinciji vec godinama nema..

Posted

Moguće, ne kažem.

A ima ga i svuda u regionu regularno

Posted

Ovaj senf iz linde u "francuskom terminu" je sasvim OK... malo čudan, prvo me šikne ljuto a posle ko da puter jedem... pa me opet šikne ljuto :huh: