Barti66 Posted March 5, 2022 Posted March 5, 2022 Imaju li i vama svi prošlogodišnji Dižoni drugačiji ukus u odnosu na prethodne sezone? Bukvalno kod svih proizvođača ima neki mnogo jači i oštriji miris i ukus...u toj meri da mi ostaju nepojedeni. Čak i pri kuvanju ih preskačem ako mogu. Reko' postcorona sindrom je....ali jok, nije.
Sara Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 On 4.3.2022. at 20:50, Singer said: E, samo da se ogradim - ovo sam načelno pisao kakav je dijon senf u odnosu na C. Ovaj iz linde još nisam probao. Imaš dobar dijon u Maxiju. Deleze, ne znam dal ga još dovlače ali su oni načelno OK sa ponudom dižona. jednom kupila ovaj, moji bacili u djubre. Ni meni se nije svideo. ali mi se zato ovaj svideo mnogo ali ne mogu da ga nađem
Ratamahatta Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 (edited) Gde nalazite estrogen™? Ja jedno vreme nalazio crveno-beli u Univeru, ali dugo vec nema. @Sara - vidjao sam prosle godine taj Thomy senf u tubi u Idei, probaj po njihovim radnjama. Edited March 7, 2022 by Plajvi 1
gospa buba Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Gde nalazite estrogen[emoji769]? Ja jedno vreme nalazio crveno-beli u Univeru, ali dugo vec nema. [mention=10244]Sara[/mention] - vidjao sam prosle godine taj Thomy senf u tubi u Idei, probaj po njihovim radnjama. estrogen univer/ideja koliko se secam.sent from novi mnogo jak bubamoto.
msv Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 15 minutes ago, Plajvi said: Gde nalazite estrogen™? Ja jedno vreme nalazio crveno-beli u Univeru, ali dugo vec nema. Vero i Aroma 1
Ratamahatta Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Plaky, to nema kod mene. Prosle godine sam tukao Dijamantov burger preliv, najjace nesto, kombo senf-majonez samo mnogo lepse, ima neku tajnu u sebi. 3 klase iznad Heinzovog. Sad ni toga nema, a bilo u Maxiju.
ivy Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 pre neki dan sam preturala po teglama i pronadjem ovu,naravno,praznu teglu....al je to bio senf....jel postoji taj jos uvek? pretpostavljam da se prodaje u susednim zemljama?
ivy Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 to mozda u Beograckom..po provinciji vec godinama nema..
renne Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Moguće, ne kažem. A ima ga i svuda u regionu regularno
Singer Posted March 7, 2022 Posted March 7, 2022 Ovaj senf iz linde u "francuskom terminu" je sasvim OK... malo čudan, prvo me šikne ljuto a posle ko da puter jedem... pa me opet šikne ljuto
Recommended Posts