April 14, 20213 yr On 14. 4. 2021. at 6:58, banatjanin said: [mention=1038]renne[/mention] Vidi ovo Blaži je od Podravkinog, onako nemački kiselkast i sa manje estrogona. Baš dobar, posebno uz Gavrilovićev mesni odjutros imam sent from bubamoto
April 14, 20213 yr On 14. 4. 2021. at 6:58, banatjanin said: @renne Vidi ovo Blaži je od Podravkinog, onako nemački kiselkast i sa manje estrogona. Baš dobar, posebno uz Gavrilovićev mesni odjutros toga u kuću uvek imam makar četiri tube, definitivno najbolji jutarnji senf Otrkio sam ga pre jedno pet godina minimum
April 14, 20213 yr On 14. 4. 2021. at 7:41, Ras said: Dajte predlog za senf koji najbolje ide uz popodnevni čaj i keksiće sa cimetom. Seksi senf, ovaj Keksi senf
April 14, 20213 yr On 14. 4. 2021. at 7:29, renne said: definitivno najbolji jutarnji senf nisam razmišljao na taj način, ali sviđa mi se pristup!
January 3, 20223 yr kupila sam,posle duzeg vremena, taj Mautner Estragon i nesto mi je kiseliji nego sto se secam...ali je zato njihov Dijon otkrovenje,manje je kiseo i odlican!!!
March 4, 20223 yr On 4. 3. 2022. at 19:42, Singer said: Otvara sve čakre! Prodišeš na uši i na oči i na potiljak… drugi je fazon od C i Polimarka… ti su ono za kobaje i viršle, a ovaj dijon je… gistro fensi. On je više, kao, za crena mesa i dodatak u kuvanju i drž-ne daj… Senf iz IKEA marketa može na lebac da se maže sam. Obično smlatim onu žutu štrucku za desetak dana, a jedini ga jedem ukući.. Od mejnstrim sorti, estragon može uvijek, a zanimljiva je natureta sa čitavim zrnom gorčice, samo se teže nabavlja. C ima tačno ukus senfa kojeg je neko pojeo pa ispovraćao nazad u vrećicu zajedno sa gorušicom.
March 5, 20223 yr odlichan je estrogen, ovaj crveno beli, moze i bez leba.sent from novi mnogo jak bubamoto.