Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Android TV Boxovi - vredi li platiti više za Xiaomi?

Featured Replies

Naidjoh na problem sa Mi Box S uredjajem.

Do pre par nedelja sve je radilo OK, bez problema podesio sve bilo super. Medjutim u medjuvremenu, crko je ruter i dobio sam novi od provajdera. Od tada krecu muke. Wifi mreza je tu, bez problema se povezem na telefon i tablet, ali Mi Box nece da radi i dalje.

Pronadje mrezu, poveze se na nju, ali stalno izbacuje gresku da je povezan ali da interneta nema.

Probao sam i factory reset da uradim i sve podesim ponovo, ali nista nije pomoglo.

Po netu sam gledao malo sta raditi u takvim slucajevima, uglavnom nailazim na nekakva podesavanja datuma i vremenskih zona. Cak sam i to probao i nista nije pomoglo.

Neki predlog?

46 minutes ago, Behemoth said:

Naidjoh na problem sa Mi Box S uredjajem.

Do pre par nedelja sve je radilo OK, bez problema podesio sve bilo super. Medjutim u medjuvremenu, crko je ruter i dobio sam novi od provajdera. Od tada krecu muke. Wifi mreza je tu, bez problema se povezem na telefon i tablet, ali Mi Box nece da radi i dalje.

Pronadje mrezu, poveze se na nju, ali stalno izbacuje gresku da je povezan ali da interneta nema.

Probao sam i factory reset da uradim i sve podesim ponovo, ali nista nije pomoglo.

Po netu sam gledao malo sta raditi u takvim slucajevima, uglavnom nailazim na nekakva podesavanja datuma i vremenskih zona. Cak sam i to probao i nista nije pomoglo.

Neki predlog?

To zavisi od rutera, verovatno. Moj Xiaomi stick pravi problem sa TP-linkom.

Da nema neko nvidia shield možda?

21 hours ago, Ludi Žika said:

To zavisi od rutera, verovatno. Moj Xiaomi stick pravi problem sa TP-linkom.

Pretpostavljam da je to samo neka opcija u podešavanjima rutera? Mislim, ne znam ni šta da tražim kad uđem u podešavanja...

Da nema neko nvidia shield možda?

Nemam, al probao kod ortaka i do jaja je....

....shiit has hit the fan.
9 minutes ago, Behemoth said:

Pretpostavljam da je to samo neka opcija u podešavanjima rutera? Mislim, ne znam ni šta da tražim kad uđem u podešavanja...

Nisam uspeo da utvrdim šta je u pitanju, sa telefonom kad se kačim je sve normalno

Pa tako je i meni, problem je samo kod Box-a.

1 hour ago, Behemoth said:

kako je postavljena zaštita mreže?

To tek treba da vidim, jer je ruter taštin :)

Dobila ga je podešenog od Oriona, i to je to. Ona ga je samo povezala kablovima, tako da su verovatno default podešavanja od strane provajdera.