Behemoth Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 Naidjoh na problem sa Mi Box S uredjajem. Do pre par nedelja sve je radilo OK, bez problema podesio sve bilo super. Medjutim u medjuvremenu, crko je ruter i dobio sam novi od provajdera. Od tada krecu muke. Wifi mreza je tu, bez problema se povezem na telefon i tablet, ali Mi Box nece da radi i dalje. Pronadje mrezu, poveze se na nju, ali stalno izbacuje gresku da je povezan ali da interneta nema. Probao sam i factory reset da uradim i sve podesim ponovo, ali nista nije pomoglo. Po netu sam gledao malo sta raditi u takvim slucajevima, uglavnom nailazim na nekakva podesavanja datuma i vremenskih zona. Cak sam i to probao i nista nije pomoglo. Neki predlog?
Ludi Žika Posted July 24, 2022 Posted July 24, 2022 46 minutes ago, Behemoth said: Naidjoh na problem sa Mi Box S uredjajem. Do pre par nedelja sve je radilo OK, bez problema podesio sve bilo super. Medjutim u medjuvremenu, crko je ruter i dobio sam novi od provajdera. Od tada krecu muke. Wifi mreza je tu, bez problema se povezem na telefon i tablet, ali Mi Box nece da radi i dalje. Pronadje mrezu, poveze se na nju, ali stalno izbacuje gresku da je povezan ali da interneta nema. Probao sam i factory reset da uradim i sve podesim ponovo, ali nista nije pomoglo. Po netu sam gledao malo sta raditi u takvim slucajevima, uglavnom nailazim na nekakva podesavanja datuma i vremenskih zona. Cak sam i to probao i nista nije pomoglo. Neki predlog? To zavisi od rutera, verovatno. Moj Xiaomi stick pravi problem sa TP-linkom.
Behemoth Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 21 hours ago, Ludi Žika said: To zavisi od rutera, verovatno. Moj Xiaomi stick pravi problem sa TP-linkom. Pretpostavljam da je to samo neka opcija u podešavanjima rutera? Mislim, ne znam ni šta da tražim kad uđem u podešavanja...
Frank Pembleton Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 Da nema neko nvidia shield možda?Nemam, al probao kod ortaka i do jaja je........shiit has hit the fan. 1
Ludi Žika Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 9 minutes ago, Behemoth said: Pretpostavljam da je to samo neka opcija u podešavanjima rutera? Mislim, ne znam ni šta da tražim kad uđem u podešavanja... Nisam uspeo da utvrdim šta je u pitanju, sa telefonom kad se kačim je sve normalno
renne Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 1 hour ago, Behemoth said: Pretpostavljam da je to samo neka opcija u podešavanjima rutera? Mislim, ne znam ni šta da tražim kad uđem u podešavanja... kako je postavljena zaštita mreže?
Behemoth Posted July 25, 2022 Posted July 25, 2022 To tek treba da vidim, jer je ruter taštin Dobila ga je podešenog od Oriona, i to je to. Ona ga je samo povezala kablovima, tako da su verovatno default podešavanja od strane provajdera.
Recommended Posts